+31 30 263 10 00 | sales@teleson.nl | Utrecht, Nederland

Blogs, blogs en nog meer blogs…

Beste lezer, Allereerst de beste wensen voor 2018! Wij wensen..

Blogs, blogs en nog meer blogs…

Beste lezer,

Allereerst de beste wensen voor 2018! Wij wensen u een succesvol jaar in goede gezondheid. Vanaf heden ga ik regelmatig blogs schrijven voor Teleson. Ik, Suzie de Hamer, ben sinds augustus 2017 werkzaam bij Teleson. Met een achtergrond in de farma- en drogistensector, heel anders dan deze branche. Ik ben volop mijn technische kennis aan het ontwikkelen en uiteraard nog in de leer. Toch wil ik graag interessant nieuws brengen en leren door mezelf in onderwerpen te verdiepen.

Ik hoor sommige lezers denken; de Hamer, bekende naam
Dat klopt! Zus van Ralf (directeur/eigenaar) en dochter van André (voormalig directeur, nu adviseur). Twee heren met vele jaren ervaring. Samen met nog drie ervaren collega’s runnen wij Teleson. Aanvullend zijn we op zoek naar een stagiair voor een afstudeeropdracht. De bedoeling is om een verkoopplan te schrijven en na de stage bieden we zicht op een vaste aanstelling.

De toekomstige blogs van Teleson
De afgelopen tijd heb ik mezelf ingelezen over blogs. Ik lees veel reacties dat blogs slecht worden gelezen en dat er amper wordt gereageerd. Dit maakt dat ik het als een uitdaging zie. Hierbij daarom een oproep om mij te informeren welke informatie nuttig is voor u? Ik daag u persoonlijk uit om uw ideeën met mij te delen. Stuur uw suggesties naar suzie@teleson.nl en win…

Taart!
Mocht uw blog-onderwerp worden gekozen, dan ontvangt u een taart voor uw afdeling. Of een gezond variant, aangezien veel mensen goede voornemens hebben. Ik ben nu héél erg aan het duimen voor leuke reacties. Wellicht treft u de volgende keer uw eigen gekozen onderwerp in de blog?

Ik zie uw reacties met belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,
Suzie de Hamer

 


Deel dit:

Laat een reactie achter

Naam (*)

Uw volledige naam

Emailadres (*)

Used for gravatar.

Website

Link back if you want.

Uw reactie (*)

Inschrijven nieuwsbrief