+31 30 263 10 00 | INFO@TELESON.NL | NEVADADREEF 26 3565CB UTRECHT

Contactloze veiligheidsschakelaar

Contactloze veiligheidsschakelaar voor machineveiligheid.

Non contact safety switch

Veiligheidsschakelaar contactloos

Teleson is gespecialiseerd in schakelaars en sensoren. Voor machineveiligheid bieden wij het pakket van IDEM Safety Switches. Een Engels fabricaat met een ongekende prijs/kwaliteit verhouding. De contactloze veiligheidsschakelaar is goed vertegenwoordigd in ons pakket. De contactloze veiligheidsschakelaar wordt veelvuldig toepast bij hek- en deurbeveiligingen en biedt een veelzijdigheid aan mogelijkheden.

BEKIJK EIGENSCHAPPENADVIES OP MAAT

Contactloze veiligheidsschakelaar van IDEM Safety

De contactloze veiligheidsschakelaar wordt vaak toegepast in de wereld van machineveiligheid. De mogelijkheden binnen het IDEM pakket zijn breed. Van een eenvoudige magnetische plastic uitvoering tot explosieveilige RVS varianten. Verder biedt het pakket een veelzijdigheid aan mogelijkheden op het gebied van kabels, LED indicatie, bouwvormen, montagemogelijkheden etcetera.


Kwalitatief dagen wij u uit om de IDEM contactloze veiligheidsschakelaar te vergelijken met andere fabricaten. Zowel kwalitatief als prijstechnisch zitten we aan de goede kant. De contactloze veiligheidsschakelaar is één van de focusproducten in ons assortiment. Waarom? De veelzijdigheid aan mogelijkheden, hoogstaande kwaliteit én concurrerende prijzen.

Contact
Honeywell Non contact safety switch
Non contact safety switch Honeywell
Contactloze veiligheidsschakelaar
Honeywell contactloze veiligheidsschakelaars

SPECIALIST IN MACHINEVEILIGHEID

Bekijk al onze oplossingen voor schakelaars, sensoren en machineveiligheid

Mogelijkheden contactloze veiligheidsschakelaar

De contactloze veiligheidsschakelaar is een belangrijk onderdeel van ons assortiment. Maar ook voor veiligheidsschakelaars met bedieningssleutel en trekkoordschakelaars zit u goed. Met IDEM Safety Switches laat u niets aan het toeval over. De contactloze veiligheidsschakelaar en overige veiligheidscomponenten zijn van topkwaliteit mét een concurrerende prijs.

Eigenschappen

Wenst u meer informatie te ontvangen over de technische specificaties? Geef uw specifieke wensen aan en onze specialisten staan voor u klaar. Wij geven u graag advies op maat.

Inschrijven nieuwsbrief