Honeywell overig

Teleson levert al sinds 1973 de componenten van Honeywell Sensing and Control, maar ook voor de overige Honeywell componenten bent u aan het goede adres. Door onze intensieve samenwerking hebben wij scherpe condities bij meerdere Honeywell divisies. Wij kennen de wegen die voor onbekenden vaak lastig te doorgronden zijn.

Honeywell componenten koopt u via Teleson

Honeywell is een Amerikaanse multinational met ongeveer 132.000 werknemers. 22.000 daarvan zijn ingenieurs en wetenschappers verdeeld over vele divisies. Voor een buitenstaander kan het daarom lastig zijn om tot de juiste Honeywell divisie te komen. Onze core business zijn de schakelaars en sensoren, maar door jarenlange ervaring is onze kennis automatisch breder geworden.

Naast Honeywell Sensing and Control, werken wij bijvoorbeeld samen met Honeywell Building Solutions en Honeywell Life Safety. Hiervan leveren wij producten als UV vlamdetectoren en drukreduceerregelaars. Teleson heeft wel een duidelijke focus op industriële componenten. Mocht u bijvoorbeeld op zoek zijn naar een barcodescanner of complete AC units, dan bent u helaas aan het verkeerde adres. Honeywell heeft hiervoor andere gespecialiseerde partners aangesteld.

Teleson en Honeywell, een ongeëvenaarde combinatie

Wij zijn trots op onze samenwerking met Honeywell. De kwaliteitscomponenten aan de ene kant, onze service aan de andere kant. Wij verwelkomen u graag als klant of verbreden ons leveringspakket indien mogelijk. Ons Honeywell assortiment is groot, evenals onze kennis.

Mocht u een vraag hebben over een Honeywell component, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Mocht het onverhoopt toch niet in ons assortiment zitten, dan weten we vaak wel waar u dan moet zijn. Wij zijn telefonisch te bereiken op +31 30 263 10 00 of per e-mail via sales@teleson.nl

Meer informatie of prijzen?

Wij helpen u graag verder.