Honeywell Sensing and Control, schakelaars en sensoren

Teleson is een technische handelsonderneming opgericht in 1973. Wij zijn gestart als Honeywell Sensing and Control distributeur om de Nederlandse markt te bedienen. Ondertussen zijn wij al meer dan 40 jaar Authorized Distributor. Teleson heeft hiermee het langste samenwerkingsverband binnen Europa. Wij kennen de producten en organisatie van Honeywell Sensing and Control als geen ander.

Schakelaars en sensoren van Honeywell Sensing and Control zijn wereldkwaliteit

Honeywell Sensing and Control is onderdeel van de Amerikaanse multinational. Hun specialisaties zijn meet en regelapparatuur, maar voornamelijk schakelaars en sensoren. De markten waarin Honeywell Sensing and Control actief is zijn “Industrial”, “Medical”, “Transportation” en “Aerospace”. Honeywell onderscheidt zich door de kwaliteit, betrouwbaarheid en veelzijdigheid aan mogelijkheden.

Honeywell Sensing and Control is onderverdeeld in schakelaars en sensoren. Het pakket schakelaars varieert van microschakelaars voor huishoudelijke apparatuur tot EX schakelaars voor de petrochemie. De sensoren variëren van extreem nauwkeurige druksensoren voor medische apparatuur tot RVS ultrasoonsensoren. Met Honeywell Sensing and Control bieden wij altijd een passende oplossing.

Honeywell Sensing and Control biedt wereldwijde ondersteuning

De schakelaars en sensoren van Honeywell Sensing and Control worden wereldwijd toegepast. Onze focusgebieden bevinden zich in de industriële en medische sector. Honeywell Sensing and Control biedt hiervoor kwalitatieve standaard componenten, maar ook unieke oplossingen in de markt. Van draadloze eindschakelaars tot gecombineerde vocht- en temperatuursensoren, de mogelijkheden zijn oneindig.

Wilt u meer weten over de schakelaars en sensoren van Honeywell Sensing and Control? Schakel Teleson in en laat u vrijblijvend adviseren door een productspecialist. Telefonisch zijn we bereikbaar via 030 – 263 10 00 of per e-mail via sales@teleson.nl. De collega’s zitten klaar om u van dienst te zijn.

Meer informatie of prijzen?

Wij helpen u graag verder.