IDEM Safety Switches, veiligheidscomponenten

Sinds de jaren 80 biedt Teleson oplossingen voor machineveiligheid. Met IDEM Safety Switches bieden wij topkwaliteit op dit gebied. IDEM Safety Switches is een Engels fabricaat opgericht in 2003. Medi Mohtasham, voormalig meer dan 18 jaar R&D Directeur van EJA/Guardmaster (later Rockwell Automation), besloot zijn eigen droom na te jagen. Nu, meer dan 10 jaar later, leveren zij een indrukwekkend pakket met onder andere het breedste assortiment RVS veiligheidscomponenten wereldwijd.

Machineveiligheid van ongekend niveau? IDEM Safety Switches!

IDEM Safety Switches biedt een uitgebreid pakket om de veiligheid tussen mens en machine te garanderen. Om efficiënt te produceren is automatisering essentieel, maar het mag niet ten koste gaan van de veiligheid. IDEM Safety Switches begrijpt deze essentie en biedt betrouwbare oplossingen om dit volledig te ondervangen. U wilt toch ook dat uw collega’s optimaal beschermd zijn?

Het leveringspakket van IDEM Safety Switches varieert van magnetische contactloze veiligheidsschakelaars tot robuuste EX trekkoordschakelaars. Daarnaast biedt het assortiment oplossingen als RFID elektrisch vergrendelbare veiligheidsschakelaars en innovatieve lichtschermen. IDEM Safety Switches staat voor betere betrouwbaarheid, meer functies en duurzaamheid conform de alsmaar toenemende eisen van machineveiligheid.

Veiligheidscomponenten van IDEM Safety Switches overtuigen keer op keer

De kwaliteit van IDEM Safety Switches is ongeëvenaard, vergelijkende testen bewijzen dit continu. Daarnaast biedt IDEM Safety een scherpe prijsstelling. Zij produceren in Wigan (Engeland), maar bieden toch betere prijzen dan de grootste fabrikanten die in lage lonen landen produceren. Hoe dit kan? Oprecht ondernemerschap en de missie om de beste componenten mét een concurrerende prijs te bieden.

Wij vertellen u graag meer over de veiligheidscomponenten van IDEM Safety Switches. Zij bieden niet alleen een veiligere werksituatie, maar prijstechnisch bent u doorgaans ook beter af. Voor meer informatie zijn wij telefonisch bereikbaar via +31 (0)30 – 263 1000 en per e-mail via sales@teleson.nl. Wij zien uw vraag met belangstelling tegemoet en helpen u graag verder.

Meer informatie of prijzen?

Wij helpen u graag verder.