IDEM Safety Switches, veiligheidscomponenten

Teleson is gespecialiseerd in schakelaars, sensoren en safety. Met IDEM Safety Switches beschikken we over een indrukwekkend pakket veiligheidscomponenten. IDEM Safety Switches is een Engels fabricaat met de productiefaciliteit in Wigan. Dit is het hoofdkantoor waar alle veiligheidscomponenten worden ontworpen en uitgewerkt.

IDEM Safety Switches, machineveiligheid van ongekend niveau

IDEM Safety Switches biedt oplossingen voor de veiligheidsaspecten tussen mens en machine. Dit fabricaat is opgericht door Medi Mohtasham, voormalig Hoofd R&D bij EJA/Guardmaster. In meer dan 18 jaar als R&D directeur van EJA/Guardmaster (later Rockwell Automation) heeft hij het populaire Guardmaster pakket ontworpen. Met IDEM Safety Switches heeft hij dit nogmaals gedaan, nu echter met een extra bulk aan kennis en ervaring.

Het leveringspakket van IDEM Safety Switches varieert van standaard contactloze veiligheidsschakelaars tot robuuste EX trekkoordschakelaars. Daarnaast biedt het assortiment ook oplossingen als RFID elektrisch vergrendelde veiligheidsschakelaars en innovatieve lichtschermen. IDEM Safety Switches staat voor betere betrouwbaarheid, meer functies en duurzaamheid conform de alsmaar toenemende eisen van machineveiligheid.

Laat u overtuigen door de veiligheidscomponenten van IDEM Safety Switches

De kwaliteit van IDEM Safety Switches is ongeëvenaard en prijstechnisch zeer concurrerend. In vergelijkingen komen IDEM Safety Switches componenten continu als winnaar uit de bus. Indien u op regelmatige basis veiligheidscomponenten toepast, stellen wij een gratis testexemplaar ter beschikking. Zo ervaart u zelf de kwaliteit en kunt u uw eigen oordeel vellen.

Wilt u meer weten over de veiligheidscomponenten van IDEM Safety Switches? Neem contact op met onze verkoopafdeling. Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Teleson is bereikbaar op 030 – 263 10 00 of stuur een e-mail naar sales@teleson.nl. Wij zien uw vraag met belangstelling tegemoet.

Meer informatie of prijzen?

Wij helpen u graag verder.