IDEM Safety Switches, veiligheidscomponenten

Idem Safety Switches

Teleson is de officiële distributeur van IDEM Safety Switches

Met IDEM Safety Switches beschikken we over een alsmaar groeiend assortiment veiligheidscomponenten. Ze onderscheiden zich door de betrouwbaarheid, mogelijkheden en scherpe prijsstelling. IDEM Safety Switches staat voor betere betrouwbaarheid, meer functies en duurzaamheid conform de alsmaar toenemende eisen van machineveiligheid. Met IDEM Safety Switches richten we ons op de markt van machineveiligheid.

De veiligheidsoplossingen van IDEM Safety Switches

Het assortiment van IDEM Safety Switches is zeer uitgebreid. Naast een sterk standaard pakket, bieden we hiermee vele EX varianten en het breedste pakket RVS veiligheidsschakelaars wereldwijd. De veiligheidsoplossingen zitten vol innovaties, waardoor ze presteren waar concurrenten falen. IDEM Safety Switches levert simpelweg hoogstaande kwaliteit tegen een concurrerende prijs.

Productgids IDEM Safety Switches

Standaard veiligheidspakket RVS veiligheidspakket EX veiligheidspakket

Contactloze veiligheidsschakelaars
Elektrisch vergrendelbare veiligheidsschakelaars
Lichtschermen
Noodstop veiligheidsschakelaars
Tongschakelaars
Trekkoordschakelaars
Veiligheidseindschakelaars
Veiligheidsrelais

RVS contactloze veiligheidsschakelaars
RVS elektrisch vergrendelbare veiligheidsschakelaars
RVS noodstop veiligheidsschakelaars
RVS tongschakelaars
RVS trekkoordschakelaars
RVS veiligheidseindschakelaars


EX contactloze veiligheidsschakelaars
EX noodstop veiligheidsschakelaars
EX tongschakelaars
EX trekkoordschakelaars
EX veiligheidseindschakelaars


De geschiedenis van IDEM Safety Switches en Teleson

IDEM Safety Switches is opgericht door Medi Mohtasham. In de 18 jaar als R&D directeur van Allen-Bradley Guardmaster (tegenwoordig Rockwell Automation), was hij verantwoordelijk voor het ontwerp en de ontwikkeling van het populaire Guardmaster veiligheidsprogramma. Enkele door hem ontwikkelde types zijn de Trojan, Titan, Cadet, Rotacam, Ferrogard, Spartan, Lifeline en Minotaur. Teleson is in 1985 verantwoordelijk geweest voor de introductie van Allen-Bradley Guardmaster in Nederland. Tegenwoordig zijn we de trotse distributeur van IDEM Safety Switches.

Meer informatie over de veiligheidsoplossingen van IDEM Safety Switches? Bespreek de mogelijkheden met een productspecialist. Tijdens kantooruren zijn we bereikbaar op +31 30 263 10 00 of per e-mail via sales@teleson.nl. Verder volgt u ons op Twitter en Linkedin.

Stel direct uw vraag