Klaschka Industrieelektronik, sensoroplossingen

Teleson is de officiële distributeur van Klaschka Industrieelektronik

Teleson is ruim 40 jaar gespecialiseerd in schakelaars en sensoren. Met Klaschka Industrieelektronik beschikken we over een interessant pakket sensoroplossingen. Voorheen leverden we benaderingsschakelaars van Honeywell Sensing and Control. Toen deze afdeling werd verkocht zijn we op zoek gegaan naar een waardige vervanger. Deze werd snel gevonden in Klaschka Industrieelektronik. Naast een betrouwbaar pakket sensoroplossingen, beschikken we hiermee ook over plaatdiktemeters, controllers en waterverwerkingssystemen.

De sensoroplossingen van Klaschka Industrieelektronik

Het assortiment van Klaschka Industrieelektronik is uitgebreid. Het leveringspakket varieert van standaard benaderingsschakelaars tot systemen voor afvalwaterverwerking. Wij zijn vooral actief in de sensoren en plaatdiktedetectie, maar ondersteunen het volledige pakket.

Productgids Klaschka Industrieelektronik

Sensoren Plaatdiktedetectie en meetrelais Controllers en systemen

Inductieve sensoren
Pulssensoren
Identificatie RFID
Veiligheidsgerelateerd
Ultrasoonsensoren
Capacitieve sensoren
Klantspecifieke sensoren

Plaatdiktedetectie
Rotatiesnelheid en frequentie
Stroom en voltage
Controle apparatuur
HulpmodulesSECONIX programmeerbare
controllers
Watersystemen
Afvalwatersystemen
 De geschiedenis van Klaschka Industrieelektronik

Klaschka Industrieelektronik is in 1964 opgericht vanuit de garage van Dr. Ing. Walter Klaschka. Hij wordt gezien als de uitvinder van de inductieve benaderingsschakelaar. Tegenwoordig omvat het assortiment meer dan 1000 producten en talrijke patenten. Teleson is trots om in Nederland deze oplossingen te vertegenwoordigen.

Wilt u meer informatie over Klaschka Industrieelektronik of de oplossingen? Neem contact op met onze verkoopafdeling en laat u adviseren. Wij zijn telefonisch of per e-mail bereikbaar via +31 30 263 10 00 of sales@teleson.nl. Verder volgt u ons via Twitter en Linkedin.

Schakel Teleson in voor

  • Professioneel advies
  • Technische ondersteuning
  • Klantspecifieke oplossingen
  • Samples bij projecten
  • Kwalitatieve alternatieven
  • Magazijn in Utrecht


Neem direct contact op

 +31 30 263 10 00
 sales@teleson.nl

Of stel uw vraag