Klaschka Industrieelektronik, benaderingsschakelaars en ultrasoonsensoren

Teleson is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in schakelaars en sensoren. Naast merken als Honeywell Sensing and Control en Idem Safety Switches, biedt Klaschka Industrieelektronik een perfecte aanvulling op ons assortiment. Klaschka Industrieelektronik is sterk in benaderingsschakelaars en biedt daarnaast een interessant pakket ultrasoonsensoren.

Klaschka Industrieelektronik, Duitse kwaliteit en betrouwbaarheid

De samenwerking met Klaschka Industrieelektronik is ontstaan toen Honeywell Sensing and Control hun serie benaderingsschakelaars verkocht. In onze zoektocht naar een waardige vervanger kwam al snel Klaschka Industrieelektronik in beeld. Zij worden gezien als de uitvinder van de inductieve benaderingsschakelaar en bieden een sterke aanvulling op ons assortiment.

Klaschka Industrieelektronik is opgericht in 1964 vanuit de garage van Dr. Walter Klaschka. Het assortiment varieert van inductieve en capacitieve benaderingsschakelaars tot ultrasoonsensoren en dubbelblik controlesystemen. Het pakket staat bekend om de erkende kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast is Klaschka Industrieelektronik flexibel en creëren zij regelmatig klantspecifieke oplossingen.

Benader perfectie met de oplossingen van Klaschka Industrieelektronik

Klaschka Industrieelektronik is een merk waar we trots op zijn. De componenten zijn van erkende kwaliteit en de mogelijkheden veelzijdig. Met benaderingsschakelaars is Klaschka Industrieelektronik groot geworden, maar de overige componenten zijn minstens zo betrouwbaar. Dit fabricaat denkt in mogelijkheden. U heeft een vraag. Zij hebben een antwoord en desnoods creëren ze het.

Zoekt u dus een betrouwbare benaderingsschakelaar of ultrasoonsensor, stop dan met zoeken. Met Klaschka Industrieelektronik hebben wij een prachtig fabricaat met unieke oplossingen. Neem telefonisch contact met ons op via 030 – 263 10 00 of per e-mail via sales@teleson.nl. Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden en begeleiden u in uw keuze.

Meer informatie of prijzen?

Wij helpen u graag verder.