Linemaster Switch Corporation, industriële en medische voetschakelaars

Teleson is een verkoop- en advieskantoor gespecialiseerd in schakelaars en sensoren. Met Linemaster Switch Corporation bieden wij een breed assortiment industriële en medische voetschakelaars. In Europa maakt Linemaster Switch Corporation onderdeel uit van de Honeywell Sensing and Control verkooporganisatie, waar wij al meer dan 40 jaar Authorized Distributor van zijn.

Linemaster Switch Corporation, de Amerikaanse marktleider in voetschakelaars

De Amerikaanse marktleider in voetschakelaars wordt je niet zomaar. Linemaster Switch Corporation biedt een indrukwekkend pakket medische en industriële voetschakelaars. De voetschakelaars van Linemaster Switch Corporation zijn er in vele soorten en maten, allemaal gespecialiseerd voor een veelzijdigheid aan toepassingen.

Om het bereik te vergroten, maakt Linemaster Switch Corporation sinds de jaren ‘70 onderdeel uit van de Honeywell Sensing and Control verkooporganisatie. Een belangrijke stap om het succes uit Amerika te delen met de rest van de wereld. Linemaster Switch Corporation geniet hierdoor van wereldwijde ondersteuning en wij profiteren van de voetschakelaars van wereldkwaliteit.

Linemaster Switch Corporation heeft wereldwijde dekking

De voetschakelaars van Linemaster Switch Corporation zijn een belangrijk deel van ons assortiment. Toepassingen in de medische sector en industrie vertrouwen op deze robuuste componenten. Ze zijn ideaal in situaties waar de handen vrijgehouden moeten worden. Linemaster Switch Corporation biedt hiermee kwaliteit waardoor klanten terug blijven komen.

Bent u op zoek naar een voetschakelaar voor een industriële of medische toepassing? Linemaster Switch Corporation is hét merk als het aankomt op kwaliteit en betrouwbaarheid. Meer informatie ontvangt u van onze productspecialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 263 10 00 of stuur een e-mail naar sales@teleson.nl. Met Linemaster Switch Corporation loopt u nooit achter.

Meer informatie of prijzen?

Wij helpen u graag verder.