Linemaster Switch Corporation, voetschakelaars

Teleson is de officiële distributeur van Linemaster Switch Corporation

Met Linemaster Switch Corporation beschikken we over een breed assortiment industriële en medische voetschakelaars, wellicht het breedste wereldwijd. De voetschakelaars variëren van low-budget tot robuuste explosieveilige uitvoeringen. Als Amerikaanse marktleider kunt u hoge kwaliteit en een veelzijdigheid aan mogelijkheden verwachten. In Europa maakt Linemaster Switch Corporation onderdeel uit van de Honeywell Sensing and Control verkooporganisatie. Teleson is hiervan al sinds 1973 Authorized Distributor.

De voetschakelaars van Linemaster Switch Corporation

Linemaster Switch Corporation is gespecialiseerd in voetschakelaars. Het veelzijdige leveringspakket varieert van kunststof tot draadloze uitvoeringen, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen industriële en medische voetschakelaars. Gezien het brede assortiment is er altijd een passende voetschakelaar beschikbaar.

Productgids Linemaster Switch Corporation

Industriële en medische voetschakelaars Accessoires
Enkelvoudige voetschakelaars
Meervoudige voetschakelaars
Elektrische voetschakelaars
Pneumatische airval voetschakelaars
Luchtimpulse voetschakelaars
Draadloze voetschakelaars
Lineaire voetschakelaars

Plug-in kabelsets
Beschermkappen
Afdekkappen

De geschiedenis van Linemaster Switch Corporation

De oorsprong van Linemaster Switch Corporation gaat terug naar 1937. Destijds startte Albert Simon het bedrijf Simond Machine Company. Mede mogelijk gemaakt door een tante middels een donatie van $ 500,00. Tegenwoordig is Linemaster Switch Corporation de Amerikaanse marktleider in voetschakelaars. Voor Europa is gekozen samen te werken met Honeywell Sensing and Control. Hierdoor profiteren wij van een breder aanbod en zij van een sterk verkoopkanaal.

Wilt u meer informatie over Linemaster Switch Corporation of een specifieke voetschakelaar? Neem contact op en laat u adviseren door een productspecialist. Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar. Bel naar +31 30 263 10 00 of stuur een e-mail naar sales@teleson.nl. Verder volgt u ons op Twitter en Linkedin.

Schakel Teleson in voor

  • Professioneel advies
  • Technische ondersteuning
  • Klantspecifieke oplossingen
  • Samples bij projecten
  • Kwalitatieve alternatieven
  • Magazijn in Utrecht


Neem direct contact op

 +31 30 263 10 00
 sales@teleson.nl

Of stel uw vraag