Namco Controls, extreem robuuste schakelaars

Teleson is gespecialiseerd in industriële schakelaars en sensoren. Met Namco Controls bieden wij specifieke oplossingen voor de meest uitdagende toepassingen. Zij staan voor betrouwbaarheid onder de meest extreme omstandigheden. Namco Controls biedt oplossingen waar tot op heden nog geen oplossing voor bestond.

Namco Controls, de overtreffende trap van robuustheid

Namco Controls is opgericht in 1937 toen de zware industrie nog in de kinderschoenen stond. Dit fabricaat is uniek door de historie van innovatie en het creëren van unieke oplossingen. De componenten presteren onder de meest extreme omstandigheden. Namco Controls begrijpt het belang van betrouwbaarheid, daarom bieden zij sinds 1987 het eerste “Lifetime Replacement Program” voor de elektronische sensoren.

Met de introductie van de SNAP-LOCK® eindschakelaars is Namco Controls wereldwijd bekend geworden. Deze eindschakelaars zijn ongeëvenaard als het aankomt op extreme robuustheid in combinatie met betrouwbaarheid. Daarnaast biedt Namco Controls een indrukwekkend pakket benaderingsschakelaars, eveneens geschikt voor de meeste extreme toepassingen.

Namco Controls, als alleen het beste goed genoeg is

De robuustheid die Namco Controls biedt is uniek, maar robuustheid vindt u terug in ons complete assortiment. Honeywell Sensing and Control is bijvoorbeeld sterk vertegenwoordigd in de petrochemie en ruimtevaart. Interessant om te vermelden is dat Namco Controls de meest toepaste eindschakelaar in nucleaire omgevingen biedt.

Bent u op zoek naar robuuste componenten? Neem contact op met de specialisten van Teleson. Met merken als Namco Controls en Honeywell Sensing and Control bieden wij prachtige oplossingen. De collega’s zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 263 10 00 of per e-mail via sales@teleson.nl. Schakel Teleson in, dat is wel zo’n veilig idee.

Meer informatie of prijzen?

Wij helpen u graag verder.