Namco Controls, extreem robuuste componenten

Teleson is de European Distributor van Namco Controls

Met Namco Controls beschikken we over extreme oplossingen voor uitdagende industriële toepassingen. Dit Amerikaanse fabricaat creëert unieke oplossingen waar tot op heden geen oplossing voor bestond. De oplossingen van Namco Controls hebben bewezen te presteren onder de meest extreme omstandigheden. De SNAP-LOCK® eindschakelaars zijn bijvoorbeeld de meest toegepaste eindschakelaars in nucleaire omgevingen wereldwijd.

De extreme oplossingen van Namco Controls

Namco Controls biedt robuuste oplossingen voor uitdagende toepassingen. Zij creëren oplossingen waar tot op heden geen oplossing voor bestond. Met Namco Controls bieden we extreme oplossingen in de vorm van eindschakelaars, benaderingsschakelaars en trek/duw spoelen.

Productgids Namco Controls

Eindschakelaars Benaderingsschakelaars Spoelen
Eén, twee of drie-polige eindschakelaars
Nucleair gekwalificeerde eindschakelaars
Variëtein aan bevestigings- en
bedieningsmogelijkheden

Inductieve benaderingsschakelaars
Capacitieve benaderingsschakelaars
Diameter: 6,5 t/m 47 mm
Detectieafstand: 1,0 t/m 40 mm

Trekspoelen
Duwspoelen
Schakelafstand: 0,5 of 1 inch
Voltage: 110V t/m 480V


De geschiedenis van Namco Controls

Namco Controls is opgericht in 1937 toen de zware industrie in de kinderschoenen stond. Ze zijn uniek door de historie van innovatie en extreme schakeloplossingen. Met Namco Controls bieden we bijvoorbeeld het “Lifetime Replacement Program” voor elektronische benaderingsschakelaars. De samenwerking is ontstaan vanuit de vraag van verschillende relaties. Tegenwoordig is Teleson de Europese distributeur van dit unieke fabricaat.

Wilt u meer informatie over de robuuste oplossingen van Namco Controls? Neem contact op en laat u adviseren. Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar op +31 30 263 10 00 en sales@teleson.nl. Verder volgt u ons op Twitter en Linkedin.

Schakel Teleson in voor

  • Professioneel advies
  • Technische ondersteuning
  • Klantspecifieke oplossingen
  • Samples bij projecten
  • Kwalitatieve alternatieven
  • Magazijn in Utrecht


Neem direct contact op

 +31 30 263 10 00
 sales@teleson.nl

Of stel uw vraag