Seikom Electronic, meettechnieken voor luchtstromen en vloeistoffen

Teleson is de officiële distributeur van Seikom Electronic

Teleson is een technische handelsonderneming gespecialiseerd in schakel en sensoroplossingen. Met Seikom Electronic beschikken we over betrouwbare meettechnieken voor luchtstromen en vloeistoffen. Dit Duitse fabricaat is zeer gespecialiseerd en biedt enkel hoogwaardige oplossingen. Seikom Electronic behoort samen met Honeywell Sensing and Control al sinds onze oprichting in 1973 tot ons leveringspakket.

De oplossingen van Seikom Electronic

Seikom Electronic staat voor de ontwikkeling, productie en verkoop van high-end meettechnieken van luchtstromen en vloeistoffen. Het leveringspakket varieert van luchtstroomsensoren tot softstarters en onderbrekingsunits. Teleson richt zich voornamelijk op de sensoroplossingen, maar biedt ondersteuning op het volledige leveringspakket.

Productgids Seikom Electronic

Meettechnieken
Luchtstroomsensoren
Luchtstroommonitoren
Volumestroomsensoren
Waterstroomsensoren
Waterstroommonitoren
Druktransmitters
Softstarters
Onderbrekingsunits
Elektronische vermogenscontrollers

 

De geschiedenis van Seikom Electronic

Seikom Electronic is een Duits fabricaat en maakte voorheen onderdeel uit van Seidel Electronic. Tegenwoordig is Seikom Electronic zelfstandig en volledig gespecialiseerd in meettechnieken voor luchtstromen en vloeistoffen. Teleson zag al vroeg de toegevoegde waarde van dit fabricaat. Wij zijn daarom al meer dan 40 jaar de trotse distributeur hiervan. 

Wilt u meer informatie over Seikom Electronic of specifieke oplossingen? Tijdens kantooruren zijn we telefonisch bereikbaar via +31 30 263 10 00 of stuur een e-mail naar sales@teleson.nl. Volg ons verder via Twitter en Linkedin.

Schakel Teleson in voor

  • Professioneel advies
  • Technische ondersteuning
  • Klantspecifieke oplossingen
  • Samples bij projecten
  • Kwalitatieve alternatieven
  • Magazijn in Utrecht


Neem direct contact op

 +31 30 263 10 00
 sales@teleson.nl

Of stel uw vraag