Seikom Electronic, luchtstroomsensoren en monitoren

Teleson is een gespecialiseerde technische handelsonderneming. Onze specialisaties zijn schakelaars, sensoren en machineveiligheid. Seikom Electronic behoort al sinds de start in 1973 tot ons leveringspakket. De specialisaties van Seikom Electronic zijn ondermeer de luchtstroomsensoren en monitoren. Daarmee bieden zij een ideale aanvulling op ons veelzijdige assortiment.

De specialisatie van Seikom Electronic is ongekend

Seikom Electronic is een Duits fabricaat. Ze staan voor de ontwikkeling, productie en verkoop van high-end meettechnieken van luchtstromen en vloeistoffen. Hiervoor bieden zij een variëteit aan oplossingen die kwalitatief ongeëvenaard zijn. Seikom Electronic produceert betrouwbare componenten en wij vullen dat aan met onze service.

Seikom Electronic is uiterst gespecialiseerd. Het assortiment varieert van luchtstroomsensoren en monitoren tot stroomsensoren en softstarters. De kwaliteit is ongeëvenaard en daarmee biedt het een perfecte aanvulling op ons assortiment. Seikom Electronic verkiest kwaliteit boven kwantiteit en daarom behoren ze tot de top van de markt.

Seikom Electronic biedt kwaliteit van het hoogste niveau

Wij leveren de componenten van Seikom Electronic aan een trouwe klantenkring. Deze klanten kennen de kwaliteit en weten wat te verwachten. Wij zijn al meer dan 40 jaar distributeur van dit fabricaat en trots om deze componenten te mogen leveren. Seikom Electronic levert de kwaliteit waar Teleson voor staat. Wij leveren de service om u als klant te ontzorgen.

Wilt u meer weten over het fabricaat Seikom Electronic of de componenten? Neem contact op met onze specialisten en laat u adviseren. Zij begeleiden u in uw keuze en maken een passende aanbieding. Per telefoon kunt u ons bereiken op 030 – 263 10 00 en per e-mail via sales@teleson.nl. Seikom Electronic heeft de focus op producten. Teleson heeft de focus op de klant. 

Meer informatie of prijzen?

Wij helpen u graag verder.