Bel ons via +31 30 263 10 00 of mail naar sales@teleson.nl

Over ons

Wij zijn meer dan een gewone leverancier.

Intro

Wij maken de toepassingen van onze klanten slimmer, betrouwbaarder en veiliger. Teleson is gespecialiseerd in sensoren, schakelaars, machineveiligheid en machine afschermingen. Deze kennis delen wij graag met onze klanten. Wij denken mee om tot de beste oplossingen te komen. Door technologie gaat ons bloed sneller stromen.

Verder zijn wij Authorized Distributor van een aantal toonaangevende merken. Merken met kwaliteitsproducten en unieke eigenschappen. In veel productgroepen hebben wij de beste oplossingen uit de markt. Vergelijk ons vooral en laat de feiten voor zich spreken.

Onze missie

Teleson laat zien dat kennis, service, kwaliteit en uitstekende voorwaarden wel degelijk samengaan. Daarnaast laten we zien dat we klantgericht werken en unieke oplossingen bieden. Wij zijn meer dan een gewone leverancier en denken graag mee.

Familiebedrijf

Wij zijn een familiebedrijf en denken aan de lange termijn. Snel een order scoren heeft niet onze prioriteit. Constructieve en betrouwbare oplossingen wel. Is een goedkopere oplossing beter, dan adviseren wij dit. Eerlijkheid duurt het langst en daarom bestaan we al sinds 1973.

LAAT U ADVISEREN DOOR EEN PRODUCTSPECIALIST

Wij delen graag onze kennis op het gebied van sensoren, schakelaars, machineveiligheid en machine afschermingen.

Daarom kiezen klanten voor Teleson

SPECIALISTISCH ADVIES

Ons team bestaat uit specialisten en technici met relevante productkennis. Wij denken altijd mee en zoeken naar de beste oplossing voor u.

SAMPLES BIJ PROJECTEN

Wij stellen gratis samples beschikbaar tijdens ontwerptrajecten. Geen administratie en kosten, maar uw volledige focus op het testen en beoordelen.

MAGAZIJN IN UTRECHT

Wij hebben duizenden sensoren en schakelaars op voorraad. Vraag ook naar afroeporders en contracten om uw eigen voorraad te minimaliseren.

KLANTSPECIFIEKE OPLOSSINGEN

Wij werken intensief samen met onze merken en assemblagepartners. Op basis van uw wensen gaan wij op zoek naar een passende (sensor of schakel)oplossing.

UITSTEKENDE ALTERNATIEVEN

Onze merken behoren tot de top van de markt. Faalt uw huidige sensor of bent u ontevreden over de prijs? Schakel ons in en wij bieden een alternatief.

MEER DAN 40 JAAR ERVARING

Al sinds 1973 uw B2B partner. Wij zijn een familiebedrijf en kijken altijd naar de lange termijn. Wij zijn meer dan een gewone leverancier.

AUTHORIZED DISTRIBUTOR

Wij zijn de distributeur en importeur van onze merken. U verliest geen tijd en marge aan tussenhandel. Altijd de beste prijs en snelste levertijd af fabriek.

BESTE VOORWAARDEN

Wij bieden de beste voorwaarden. Dit kan door onze positie als Authorized Distributor in combinatie met onze flexibele organisatie. Daag ons gerust uit.

LID VAN VERENIGING FME/CWM

Wij zijn al tientallen jaren lid van de vereniging FME/CWM. Tevens hanteren wij de algemene voorwaarden hiervan. Wij zijn meer dan alleen uw componenten specialist.

Ons team

Inschrijven nieuwsbrief