Over ons

Teleson teamTeleson is een dynamische organisatie gespecialiseerd in elektrotechnische componenten. Wij hebben drie hoofdcategorieën: sensoren, schakelaars en machineveiligheid. Hierbinnen is Teleson de officiële distributeur/importeur van verschillende gerenommeerde merken. Wij adviseren, ondersteunen en leveren grossiers, eindklanten, installateurs en iedereen met een vraag naar sensor- en schakeloplossingen.

Ons team

Wij werken met een enthousiast en betrokken team. Een perfecte mix van jong en oud. Wij hebben collega's die al decennia in het vak zitten én de nieuwe generatie om u optimaal van dienst te zijn. Ons team haalt trots uit het oplossen van problemen, beschikt over relevante productkennis én heeft een sterk netwerk om snel antwoorden op tafel te krijgen.

Onze kracht

Wij zijn een familiebedrijf, hebben een klantgerichte benadering en hechten veel waarde aan duurzame relaties. Wij streven naar het minimaliseren van risico’s en het maximaliseren van succes. Teleson streeft altijd naar win-win.

Onze missie

Laten zien dat kwaliteit, perfecte service en goede prijzen wel degelijk samengaan. Daarnaast laten zien dat we klantgericht werken en unieke oplossingen bieden.

Teleson is

Professioneel advies - Technische ondersteuning - Klantspecifieke oplossingen - Samples bij projecten - Magazijn in Utrecht - Kwalitatieve alternatieven - Lid van vereniging FME/CWM - ISO 9001 gecertificeerd - Financieel Gezond Certificaat!