+31 30 263 10 00 | SALES@TELESON.NL | NEVADADREEF 24-26 3565 CB UTRECHT

Over ons

Wij stellen ons graag voor.

Wie wij zijn

Teleson is meer dan een gewone leverancier. Wij zijn gespecialiseerd in sensoren, schakelaars en machineveiligheid. Teleson is Authorized Distributor (distributeur/importeur) van een aantal vooraanstaande merken. Onze grootste merken zijn Honeywell Sensing and IoT, IDEM Safety Switches en ASO Safety Solutions. U vindt onze componenten in vele toepassingen van industrieel tot medisch. Wij leveren aan de gehele keten van grossier tot eindgebruiker. Schakel Teleson onder andere in voor:
 

  • Specialistisch advies
  • Technische support
  • Klantspecifieke oplossingen
  • Samples bij projecten
  • Uitstekende alternatieven
  • Magazijn in Utrecht

 
Teleson is een familiebedrijf. Wij halen trots uit het oplossen van problemen, hebben een klantgerichte benadering en hechten veel waarde aan duurzame relaties. Teleson streeft naar het minimaliseren van risico’s en het maximaliseren van succes. Wij streven in ieder geval altijd naar een win-win.

Twitter Teleson

Loading...

Onze geschiedenis

Teleson is in 1973 opgericht als Nederlandse vertegenwoordiging van MICRO SWITCH™. MICRO SWITCH™ is tegenwoordig onderdeel van Honeywell Sensing and IoT. Wij komen voort uit een Belgische moedermaatschappij. Sinds 1986 is Teleson B.V. echter volledig in Nederlandse handen. In 1986 zijn wij middels een management buy-out overgenomen door André de Hamer. In 2012 is Teleson op haar beurt overgenomen door Ralf de Hamer, de zoon van André de Hamer.

Onze missie

Wij laten zien dat de beste kwaliteit, perfecte service en uitstekende voorwaarden wel degelijk samengaan. Daarnaast laten we zien dat we klantgericht werken en unieke oplossingen bieden. Wij zijn meer dan een gewone leverancier.

MEER DAN 40 JAAR ERVARING

Ontvang advies op maat voor sensoren, schakelaars en machineveiligheid.

Wat is de kracht van Teleson?

AUTHORIZED DISTRIBUTOR

Wij zijn de distributeur en importeur van onze merken. Wij verliezen geen marge en tijd aan tussenhandel. Altijd de beste prijs en snelste levertijd af fabriek.

KLANTSPECIFIEKE OPLOSSINGEN

Wij werken intensief samen met onze merken en assemblagepartners. Op basis van uw wensen gaan wij op zoek naar een passende (sensor of schakel)oplossing.

UITSTEKENDE ALTERNATIEVEN

Onze merken behoren tot de top van de markt. Faalt uw huidige sensor of bent u ontevreden over de prijs? Schakel ons in en wij bieden een alternatief.

MEER DAN 40 JAAR ERVARING

Al sinds 1973 uw B2B partner. Ook behoren we volgens Graydon tot de 5% best betalende bedrijven van Nederland. Wij zijn meer dan een gewone leverancier.

BESTE VOORWAARDEN

Wij bieden de beste voorwaarden. Dit kan door onze positie als Authorized Distributor in combinatie met onze flexibele organisatie. Daag ons gerust uit.

MAGAZIJN IN UTRECHT

Wij hebben meer dan 10.000 sensoren en schakelaars op voorraad. Vraag ook naar de mogelijkheid van afroeporders om uw eigen voorraad te minimaliseren.

SPECIALISTISCH ADVIES

Ons team bestaat uit specialisten en technici met relevante productkennis. Wij denken altijd mee en zoeken naar de beste oplossing voor u.

SAMPLES BIJ PROJECTEN

Wij stellen gratis samples beschikbaar tijdens ontwerptrajecten. Geen administratie en kosten, maar uw volledige focus op het testen en beoordelen.

LID VAN VERENIGING FME/CWM

Wij zijn al tientallen jaren lid van de vereniging FME/CWM. Tevens hanteren wij de algemene voorwaarden hiervan. Wij zijn meer dan alleen uw componenten specialist.

Ons team

Inschrijven nieuwsbrief