+31 30 263 10 00 | INFO@TELESON.NL | NEVADADREEF 26 3565CB UTRECHT

Over ons

Wij stellen ons graag voor.

Teleson

Teleson is een gespecialiseerde elektrotechnische groothandel. Wij zijn gespecialiseerd in sensoren, schakelaars en machineveiligheid. Teleson is de distributeur (en importeur) van een aantal vooraanstaande merken. Onze grootste merken zijn Honeywell Sensing and Productivity Solutions, IDEM Safety Switches en ASO Safety Solutions. U vindt onze componenten in een veelzijdigheid aan toepassingen, van industrieel tot medisch. Teleson levert aan de gehele keten van grossier tot eindgebruiker. Schakel Teleson in voor:
 

  • Professioneel advies
  • Technische ondersteuning
  • Klantspecifieke oplossingen
  • Samples bij projecten
  • Uitstekende alternatieven
  • Magazijn in Utrecht

Twitter Teleson

Loading...

Hoe ziet de geschiedenis van Teleson eruit?

Teleson is in 1973 opgericht als Nederlandse vertegenwoordiging van MICRO SWITCH™. MICRO SWITCH™ is tegenwoordig onderdeel van Honeywell Sensing and Productivity Solutions. Wij komen voort uit een Belgische moedermaatschappij. Sinds 1986 is Teleson B.V. echter volledig in Nederlandse handen. In 1986 zijn wij middels een management buy-out overgenomen door André de Hamer. In 2012 is Teleson op haar beurt overgenomen door Ralf de Hamer, de zoon van André de Hamer.
 
Teleson werkt met een enthousiast en betrokken team. Wij beschikken over relevante productkennis en een sterk netwerk om snel antwoorden op tafel te krijgen. Ons team haalt trots uit het oplossen van ‘problemen’. Teleson is een familiebedrijf. Wij hebben een klantgerichte benadering en hechten veel waarde aan duurzame relaties. Teleson streeft naar het minimaliseren van risico’s en het maximaliseren van succes. Bovenal streven wij altijd naar win-win!
 
De missie van Teleson...
Teleson laat zien dat kwaliteit, perfecte service en uitstekende voorwaarden wel degelijk samengaan. Daarnaast laten we zien dat we klantgericht werken en unieke oplossingen bieden.
 

Op basis van 110 beoordelingen van onze klanten hebben we (op dit moment bent u op de pagina van over ons) een score van 9 uit 10.

ELEKTROTECHNISCHE GROOTHANDEL UTRECHT

Ontvang advies op maat voor sensoren, schakelaars en machineveiligheid.

Wat is de kracht van Teleson?

Wij staan voor:
 

PROFESSIONEEL ADVIES

Bij ons werken ervaren specialisten met relevante productkennis. Wij proberen altijd mee te denken en zoeken altijd een win-win.

SCHERPE PRIJZEN

Wij zijn dé distributeur van onze merken. Wij verliezen geen marge aan tussenhandel. Ook bieden we speciale prijzen bij grote aantallen of terugkerende projecten.

MAGAZIJN IN UTRECHT

Wij hebben meer dan 10.000 producten op voorraad. Ook bewaren we regelmatig afroeporders voor onze klanten om de voorraadwaarde te minimaliseren.

TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Op technisch gebied hebben we eigen specialisten in huis. Komen we er toch niet uit, dan hebben we directe lijnen met de specialisten bij onze merken.

SAMPLES BIJ PROJECTEN

Zit u in een ontwerptraject en wilt u een product uitproberen? Schakel ons in en wij stellen graag een gratis sample beschikbaar.

LID VAN VERENIGING FME/CWM

Wij zijn al tientallen jaren lid van de vereniging FME/CWM. Tevens hanteren wij de algemene voorwaarden hiervan. Bij ons zit u goed!

KLANTSPECIFIEKE OPLOSSINGEN

Aan de ene kant qua producten in samenwerking met onze merken en assemblagepartners. Aan de andere kant qua voorwaarden in overleg met u als klant.

UITSTEKENDE ALTERNATIEVEN

Wij leveren vele unieke producten, maar ook vele gangbare elektrotechnische componenten. Wij bieden betrouwbare alternatieven voor een goede prijs.

FINANCIEEL GEZOND CERTIFICAAT!

Volgens Graydon Nederland behoren we tot de 5% best betalende bedrijven van Nederland. Wel zo’n veilig idee! Elektrotechnische groothandel Teleson.

Ons team

Inschrijven nieuwsbrief