+31 30 263 10 00 | sales@teleson.nl | Utrecht, Nederland

Nieuw: Protec

Oplossingen voor machineafschermingen.

Protec SRL: oplossingen voor machineafschermingen

Met het toevoegen van Protec machinehekwerken is ons leveringspakket nog breder en completer geworden. Het Italiaanse Protec is producent van machine hekwerken. Protec SRL is onderdeel van Sicura Group, een van de grootste spelers in Italië op gebied van toegangscontrole, beveiliging en video surveillance.

DOWNLOAD CATALOGUSPRODUCTPAGINA

Machine afscherming
Machinebeveiliging hekwerk
Machine afscherming Protec
Veiligheidshekwerk
De geschiedenis van Protec

Protec is opgericht in 1996 met de missie om personeel te beschermen tegen bedrijfsongevallen. Klantgerichtheid gecombineerd met kwaliteitsproducten en snelle levertijden hebben geleid tot het succes van de onderneming.
 

Wist u dat Protec…

De laatste jaren een jaarlijkse groei doormaakt van 20-25%. Deze cijfers illustreren de potentie en voordelen van Protec’s veiligheidshekken. Ook in de Benelux is deze groei te zien, daarom is Protec op zoek gegaan naar een geschikte partner distributeur. Door speciaal ontwikkelde software is Protec in staat om snel te reageren op aanvragen van machine afscherming of machine hekwerken. De machineafscherming wordt uit modules opgebouwd en daarmee zijn we in staat de levertijden kort te houden en concurrerend aan te bieden.
 
Naast de vele modulaire mogelijkheden maakt Protec ook uw klant specifieke wensen waar. Denkt bijvoorbeeld aan uw eigen logo verwerkt in het hekwerk of aan panelen met aangepaste uitsparingen. En naast de standaard hekken worden deze ook geleverd van andere materialen
 

Daarom Protec machineafscherming via Teleson

Gezien onze kennis en jarenlange ervaring met veiligheidsschakelaars is het een logische keuze geweest om ook de beveiligingsgaaswanden op te nemen in ons assortiment.
 

Toepassingsgebieden
  • Scheidingswanden
  • Robotcel
  • Transportbanden
  • Productielijn
  • Beveiligingsgaaswanden

Heeft u nog vragen?

Neem vandaag nog contact met ons op en laat u adviseren door een productspecialist. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar en uiteraard per e-mail. U heeft een vraag. Wij hebben het antwoord.
 
+31 30 263 10 00
sales@teleson.nl
 
   

  • Contactformulier

  • U ontvangt uiterlijk binnen één werkdag een reactie.

Inschrijven nieuwsbrief