Bel ons via +31 (0)30 263 10 00 of mail naar sales@teleson.nl

Aangenaam, ik ben Bert!

Mijn naam is Bert de Boer, geboren en getogen in..

Aangenaam, ik ben Bert!

Mijn naam is Bert de Boer, geboren en getogen in Den Haag (of zoals de Hagenezen zeggen: ’s-Gravenhage), bouwjaar 1954 en nog steeds vitaal. Getrouwd en vader van 3 jongens en opa van 8 kleinkinderen.

Op 1 april 1987 ben ik in dienst gekomen van Teleson als magazijn medewerker. Deze functie bekleed ik nog steeds en is in de loop der jaren aangevuld met andere functies in het bedrijf.

Het mooie aan magazijnwerk is dat het recht toe recht aan werk is en orde schept. De goederen komen binnen, soms chaotisch verpakt en ik zorg dan voor orde in de chaos, controleer de goederen op juistheid en aantal. Daarna ruim ik het netjes op in het magazijn. Tot slot de orders picken en deugdelijk klaarmaken voor verzending. Iedere dag pakjesavond, om in het december gevoel te blijven.

In de loop der jaren is het assortiment van Teleson aardig verandert, maar nog steeds pak ik af en toe dezelfde schakelaars in voor dezelfde klanten als 30 jaar geleden. Een betrouwbare schakelaar is blijkbaar na 30 jaar nog steeds betrouwbaar. Er is mij verteld dat de 1LS1-4PG schakelaar in 1954 ontwikkeld is en ik kan u vertellen dat dit een goed bouwjaar is.

Sinds een jaar of tien verkoopt Teleson onder de naam Minifotostudio fotostudio’s voor productfotografie. Ik ben als product specialist hier zeer nauw bij betrokken. Ik zorg voor levering van de fotostudio, plaats deze op locatie bij de klant, installeer de software en geef daarna een training aan de medewerkers zodat ze razendsnel mooie productfoto’s kunnen maken. Het servicegevoel van de magazijnman in mij kan ik hier ten volle in kwijt. Deze service wordt door de klanten zeer gewaardeerd.

Graag pak ik uw volgende bestelling netjes voor u in en laat deze, indien op voorraad, morgen door GLS bij u bezorgen.

Met vriendelijke groet,
Bert de Boer

Profielfoto Bert de Boer

Bel ons op +31 (0)30 263 1000 Stuur een e-mail naar sales@teleson.nl

Deel dit:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Naam (*)

Uw volledige naam

Emailadres (*)

Used for gravatar.

Website

Link back if you want.

Uw reactie (*)

Inschrijven nieuwsbrief