Bel ons via +31 (0)30 263 10 00 of mail naar sales@teleson.nl

Aangenaam, ik ben Martin!

Leuk dat je door de blog te lezen meer over..

Aangenaam, ik ben Martin!

Leuk dat je door de blog te lezen meer over mij wilt weten.

In navolging van Suzie wil ik mij hierbij voorstellen. Ik ben Martin Spruijt, getrouwd, vader van twee prachtige dochters én gezegend met drie schatten van kleinkinderen. Om de twee weken pas ik op de oudste twee kleinkinderen.

Ik werk inmiddels al ruim 12 jaar bij Teleson als Sales Engineer. Dagelijks hou ik mij bezig met het afhandelen van alle binnenkomende aanvragen; telefonisch of per mail. Ook onderhoud ik contact met leveranciers als het gaat om offertes, levertijden, noem het maar op.

Of het nu gaat om assembleren, een bezoek op locatie of invallen op de werkplek van mijn collega Bert in het magazijn, ik ben overal inzetbaar en heb geen negen tot vijf mentaliteit!

Voor ik bij Teleson aan het werk ging was ik 16 jaar werkzaam bij Bode Elektro B.V. in een vergelijkbare functie, tevens verantwoordelijk voor de assemblage van industriële nokkenschakelaars.

Ruim 12 jaar geleden kwam ik redelijk onbekend binnen op dit gebied van sensoren, schakelaars en machineveiligheid. Mede door de kennis van André de Hamer, voormalig directeur van Teleson, ben ik aardig opgedroogd.

Geen uitdaging ga ik uit de weg om een passende oplossing te vinden voor de vraagstukken waar onze klanten mee zitten. Vergelijkbaar met een DJ; U vraagt, wij draaien.

Het afwisselende karakter van de werkzaamheden maakt het prettig om bij Teleson te werken. Bij tijd en wijle krijg ik van klanten een compliment voor mijn vrolijkheid, dat onderstreept het nog maar eens.

Graag nodig ik u uit om eens een kijkje nemen op onze website om ons complete pakket te bekijken. Neem gerust contact op als u denkt dat wij u kunnen helpen, dan gaan wij aan de slag voor u!

Groeten Martin

Profielfoto Martin Spruijt

Bel ons op +31 (0)30 263 1000 Stuur een e-mail naar sales@teleson.nl

Deel dit:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Naam (*)

Uw volledige naam

Emailadres (*)

Used for gravatar.

Website

Link back if you want.

Uw reactie (*)

Inschrijven nieuwsbrief