Bel ons via +31 (0)30 263 10 00 of mail naar sales@teleson.nl

Aangenaam, ik ben Suzie!

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent om wat meer over..

Aangenaam, ik ben Suzie!

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent om wat meer over mij te lezen!

Zoals ook aangegeven in onze nieuwsbrief zal ik mijzelf kort voorstellen. Ik ben dus Suzie de Hamer, zus én dochter van de andere werkzame “de Hamers” hier. Daarnaast moeder van twee geweldige dochters (3 en 5 jaar), die ik overigens ook best weleens achter het behang kan plakken 😉 Verder heb ik een relatie en woon vlakbij het werk in Utrecht, hartstikke ideaal!

Ik werk inmiddels ruim een jaar bij Teleson, 3 of 4 dagen in de week. Standaard op maandag, dinsdag en donderdag. Daarbij af en toe op vrijdag als mijn collega Martin van zijn vrije dag geniet. Voorheen heb ik bijna 16 jaar in de farmaceutische branche gewerkt in diverse functies; waaronder klantenservice, coördinator, teamleider en coach. Daar heb ik de nodige ervaring opgedaan op diverse vlakken.

Nu dus volop aan de slag in het familiebedrijf Teleson, wat mij bijzonder trots maakt. Dit bedrijf is opgebouwd door mijn vader André en in 2012 overgenomen door mijn jongere broer Ralf voor wie ik nu werk. André vervult hier nog steeds een adviserende functie.

Er is me het afgelopen jaar vaak gevraagd: vind je het niet raar om voor je broer te werken? Nee dus. We hebben van kleins af aan een goede band en natuurlijk prima afspraken gemaakt toen hij mij vroeg hier te komen werken. Ik heb zeker geen spijt van mijn overstap. We hebben een ervaren en gezellig team, waarin ik de enige vrouw ben. In het begin even wennen (lees: mannen zijn veel rustiger en relaxter, sorry dames!!!) Anyway, het bevalt dus prima!

Bij Teleson ben ik verantwoordelijk voor een stukje Sales, Marketing, Personeelszaken en daarnaast ondersteun ik waar mogelijk. Superleuk en afwisselend als je het mij vraagt!

Deze sector is behoorlijk anders ten opzichte van de farmaceutische branche waar ik vandaan kom. Het leukste van de technische branche vind ik de persoonlijke contacten, diverse mogelijkheden en alle toepassingen. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een sensor of schakelaar voor…

Met Teleson bieden we specialistische kennis, veel service en hoge kwaliteit. Hiermee onderscheiden wij ons écht als bedrijf. We zijn Authorized Distributor van een aantal vooraanstaande merken: Honeywell Sensing and IoT, IDEM Safety Switches, PIL Sensoren, SST Sensing, Protec en dan is de lijst van merken nog niet eens compleet. Neemt u eens een kijkje op onze website om het complete pakket te zien: https://www.teleson.nl/onze-merken/

Weet u trouwens dat wij ook machine afschermingen in ons pakket hebben? Of benieuwd naar wat wij verder te bieden hebben? Wilt u een vraagstuk aan ons voorleggen en hiervoor passend advies? Neem gerust contact op. Wij zullen u dan snel en kundig van dienst zijn!

Groetjes Suzie

Profielfoto Suzie de Hamer

Bel ons op +31 (0)30 263 1000 Stuur een e-mail naar sales@teleson.nl

Deel dit:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Naam (*)

Uw volledige naam

Emailadres (*)

Used for gravatar.

Website

Link back if you want.

Uw reactie (*)

Inschrijven nieuwsbrief