Bel ons via +31 (0)30 263 10 00 of mail naar sales@teleson.nl

ASO Safety Solutions

Veiligheidslijsten, bumpers, matten en accessoires.

ASO Safety Solutions: veiligheidsoplossingen

Met ASO Safety Solutions beschikken we over hoogwaardige veiligheidsoplossingen in de vorm van veiligheidslijsten, veiligheidsmatten, veiligheidsbumpers en randapparatuur. Met dit fabricaat bieden we hoogstaande kwaliteit voor optimale veiligheid tussen mens en machine. Gezien de specifieke aard van de oplossingen, creëert ASO Safety Solutions ook brandlabel producten. Verschillende grote veiligheidsfabricaten maken hier dankbaar gebruik van, echter zoals altijd zit Teleson direct bij de bron.

  Download ASO Safety Solutions catalogus

De geschiedenis van ASO Safety Solutions

ASO GmbH is in 1984 opgericht als handelsonderneming in Salzkotten. Daarna is ASO Safety Solutions uitgegroeid tot wereldwijde aanbieder van veiligheidssystemen. Tegenwoordig heeft ASO Safety Solutions een dochtermaatschappij in New Jersey (USA), coöperaties in Frankrijk en België én een kantoor in Engeland. Teleson is de trotse dealer voor Nederland.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer informatie over de veiligheidsoplossingen van ASO Safety Solutions, kwalitatief ongeëvenaard en extreem betrouwbaar. Telefonisch zijn we op werkdagen bereikbaar en verder altijd per e-mail.
 
+31 30 263 10 00
sales@teleson.nl
 
   

  • Contactformulier

  • U ontvangt binnen één werkdag een reactie.

Inschrijven nieuwsbrief