Bel ons via +31 (0)30 263 10 00 of mail naar sales@teleson.nl

Azbil Corporation

Betrouwbaar pakket schakelaars en sensoren.

Azbil Corporation (Yamatake): schakelaars en sensoren

Teleson is al sinds 1973 gespecialiseerd in schakel en sensoroplossingen. Met Azbil Corporation beschikken we over een betrouwbaar pakket schakelaars en sensoren. Dit Japanse fabricaat is onder andere sterk in componenten met verbeterde afdichting. In het verleden onderhield Azbil Corporation nauwe samenwerkingsverbanden met Honeywell Sensing and Control. Tegenwoordig is dat geminimaliseerd. Dit interessante fabricaat blijft echter een prachtige aanvulling op ons leveringspakket.

De geschiedenis van Azbil Corporation (Yamatake Corporation)

Yamatake is opgericht in 1906. De naamsverandering naar Azbil Corporation heeft plaatsgevonden in 2010. Veel klanten refereren nog naar Yamatake, maar Azbil Corporation wint snel terrein. Voorheen waren er nauwe samenwerkingsverbanden met Honeywell Sensing and Control, maar tegenwoordig is dat tot een minimum beperkt. Teleson is al meer dan 30 jaar de trotse distributeur van dit fabricaat

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer informatie over de oplossingen van Azbil Corporation? Neem contact met ons op en laat u adviseren door een productspecialist. Tijdens kantooruren zijn we telefonisch bereikbaar en uiteraard per e-mail. Volg ons daarnaast op Twitter en Linkedin.
 
+31 30 263 10 00
sales@teleson.nl
 
   

  • Contactformulier

  • U ontvangt binnen één werkdag een reactie.

Inschrijven nieuwsbrief