Heeft u een vraag?

Teleson » Blog » Teleson is Authorized Distributor van IDEM Safety Switches

Teleson is Authorized Distributor van IDEM Safety Switches

Geplaatst op: 23 juni, 2022

Teleson IDEM Safety veiligheidsschakelaars

Op zoek naar machine veiligheidsschakelaars? Teleson is Authorized Distributor van IDEM Safety Switches en biedt daarmee een breed assortiment aan veiligheidsschakelaars en vergrendelingen, ontworpen om mensen die met industriële machines werken te beschermen.

Wie zijn IDEM Safety Switches?

IDEM Safety Switches is in 2003 opgericht door Medi Mohtasham, de voormalig technisch directeur van Allen-Bradley Guardmaster van Rockwell Automation. IDEM is de grootste Britse producent van machine veiligheidsschakelaars. De uitgebreide reeks producten wordt allemaal ontworpen, vervaardigd en getest in de ultramoderne productie-eenheid van het bedrijf in Engeland. Hun prestaties zijn daarnaast erkend met een prestigieuze Queens Award for Enterprise: International Trade 2022.

Voor welk soort veiligheidsschakelaars kan je bij Teleson terecht?

IDEM Safety Switches heeft een van de breedste assortimenten, van veelzijdige deurvergrendlingen tot aan compacte RVS noodstopschakelaars en nog veel meer. Teleson richt zich op bedrijven die veiligheidsschakelaars gebruiken voor seriematige toepassingen en de lange termijn. In deze trajecten kunnen we tijdig plannen en optimale leverbetrouwbaarheid creëren met bijvoorbeeld jaarorders die in delen worden afgeroepen.

Het is onze missie om het voor machinebouwers makkelijk te maken om tot de beste veiligheidsschakelaars voor hun toepassing te komen. Ons assortiment van IDEM Safety Switches is daarom ook breed:

Waarom IDEM Safety Switches voor veiligheidsschakelaars?

IDEM werkt met de allernieuwste productietechnologieën waardoor ze producten kunnen ontwikkelen die bestand zijn tegen de zwaarste omstandigheden, waarbij de testlaboratoria garanderen dat ze aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Van contactloze veiligheidsschakelaars tot enkele van de meest innovatieve en baanbrekende producten in de industrie, IDEM’s assortiment zal vrijwel zeker een oplossing bieden voor uw machineveiligheidstoepassing.

Teleson IDEM Safety veiligheidsschakelaars 2

Bij Teleson verzorgen we vrijblijvend en specialistisch advies in het ontwerptraject voor de beste veiligheidsoplossingen. Wij focussen op de projecten waarin wij van toegevoegde waarde kunnen zijn, zodat u optimaal profiteert. Verder bieden we:

  • De beste voorwaarden voor de potentie van de toepassing
  • Jaarorders, afroeporders en veiligheidsvoorraden zijn bespreekbaar.
  • Snelste levertijd af fabriek
  • Gratis samples waarmee u vrijblijvend mag testen
  • Connecties om meer voor elkaar te krijgen

Op zoek naar meer betrouwbaarheid, meer functies en duurzaamheid in overeenstemming met de toenemende eisen op het gebied van machineveiligheid? Neem dan contact op met onze specialist Willem via sales@teleson.nl.

Deel

Blijf op de hoogte!
Schrijf u in en ontvang eens per kwartaal een algemene nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.