Bel ons via +31 (0)30 263 10 00 of mail naar sales@teleson.nl

Klaschka Industrielektronik

Een interessant pakket sensoroplossingen.

Klaschka Industrielektronik: sensoroplossingen

Teleson is ruim 40 jaar gespecialiseerd in sensoren en schakelaars. Met Klaschka Industrieelektronik beschikken we over een interessant pakket sensoroplossingen. Voorheen leverden we benaderingsschakelaars van Honeywell Sensing and Control. Toen deze afdeling werd verkocht, zijn we op zoek gegaan naar een waardige vervanger. Deze werd snel gevonden in Klaschka Industrieelektronik. Naast een betrouwbaar pakket sensoroplossingen, beschikken we hiermee over plaatdiktemeters, controllers en waterverwerkingssystemen.

De geschiedenis van Klaschka Industrieelektronik

Klaschka Industrieelektronik is in 1964 opgericht vanuit de garage van Dr. Ing. Walter Klaschka. Hij wordt gezien als de uitvinder van de inductieve benaderingsschakelaar. Tegenwoordig omvat het assortiment meer dan 1000 producten en talrijke patenten. Teleson is trots om in Nederland deze oplossingen te vertegenwoordigen.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer informatie over Klaschka Industrieelektronik of de oplossingen? Neem contact op met onze verkoopafdeling en laat u adviseren. Wij zijn telefonisch of per e-mail bereikbaar. Verder volgt u ons via Twitter en Linkedin.
 
+31 30 263 10 00
sales@teleson.nl
 
   

  • Contactformulier

  • U ontvangt binnen één werkdag een reactie.

Inschrijven nieuwsbrief