Bel ons via +31 (0)30 263 10 00 of mail naar sales@teleson.nl

Linemaster Switch Corporation

Breed assortiment industriële en medische voetschakelaars.

Linemaster Switch Corporation: voetschakelaars

Met Linemaster Switch Corporation beschikken we over een breed assortiment industriële en medische voetschakelaars, wellicht het breedste wereldwijd. De voetschakelaars variëren van low-budget tot robuuste explosieveilige uitvoeringen. Als Amerikaanse marktleider kunt u hoge kwaliteit en een veelzijdigheid aan mogelijkheden verwachten. In Europa maakt Linemaster Switch Corporation onderdeel uit van de Honeywell Sensing and Control verkooporganisatie. Teleson is hiervan al sinds 1973 Authorized Distributor.

De geschiedenis van Linemaster Switch Corporation

De oorsprong van Linemaster Switch Corporation gaat terug naar 1937. Destijds startte Albert Simon het bedrijf Simond Machine Company. Mede mogelijk gemaakt door een tante middels een donatie van $ 500,00. Tegenwoordig is Linemaster Switch Corporation de Amerikaanse marktleider in voetschakelaars. Voor Europa is gekozen samen te werken met Honeywell Sensing and Control. Hierdoor profiteren wij van een breder aanbod en zij van een sterk verkoopkanaal.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer informatie over Linemaster Switch Corporation of een specifieke voetschakelaar? Neem contact op en laat u adviseren door een productspecialist. Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar. Verder volgt u ons op Twitter en Linkedin.
 
+31 30 263 10 00
sales@teleson.nl
 
   

  • Contactformulier

  • U ontvangt binnen één werkdag een reactie.

Inschrijven nieuwsbrief