Bel ons via +31 (0)30 263 10 00 of mail naar sales@teleson.nl
http://minifotostudio.mooionline.nl/overzicht/

Microschakelaars kopen of vrijblijvend advies?

Teleson is uw partner voor microschakelaars.

Microschakelaar kopen

Microschakelaar

  • Microschakelaars van Honeywell MICRO SWITCH™.
  • 6 categorieën, 14 productseries, meer dan 100.000 varianten beschikbaar.
  • Honeywell heeft het breedste assortiment microschakelaars wereldwijd.
  • In 1932 was Honeywell de uitvinder van de allereerste microschakelaar.
  • Minimale bestelhoeveelheden van toepassing (samples uitgezonderd).

Mogelijkheden microschakelaars

De keuze voor een microschakelaar is afhankelijk van verschillende factoren. Indien u ons advies vraagt, zullen wij waarschijnlijk de volgende vragen stellen:

• Naar welke microswitch bouwvorm bent u op zoek? Wij maken onderscheid tussen (sub)miniatuur schakelaars, basisschakelaars en grote basisschakelaars.
• Waar wordt de microschakelaar toegepast? Afhankelijk van de temperaturen en aanwezigheid van vocht, kunnen wij een specifieker advies geven.
• Naar welke microswitch bedieningsmogelijkheid bent u op zoek? Een top plunger, armpje, armpje met roller etc.

Bij microschakelaars moet u verder aangeven de stroomsterkte, gelijk- of wisselspanning, aansluitmogelijkheden en certificeringen. Het principe is eenvoudig (aan/uit), maar de mogelijkheden zijn veelzijdig.

iconLees meer


Micro switch series


Met Honeywell bieden we momenteel 17 series op het gebied van microschakelaars en basisschakelaars. Onderstaand in de tabs treft u een toelichting van een paar interessante micro switch series.


Bent u op zoek voor een nieuwe toepassing of zoekt u een alternatief?

Schakel Teleson in en wij bieden vrijblijvend advies. Mocht het interessant lijken, dan bieden we gratis samples voor testdoeleinden. Mocht de microschakelaar volstaat, dan maken we u een passende aanbieding. Teleson staat voor kwaliteit, perfecte service en uitstekende voorwaarden. Vraag ons advies en wij laten zien waarom wij pretenderen een specialist te zijn.

Onze voordelen

Authorized Distributor
 Familiebedrijf sinds 1973 
Specialistisch advies
Klantspecifieke oplossingen
Beste voorwaarden
Samples bij projecten
Interessante alternatieven
Magazijn in Utrecht
Lid van Vereniging FME / CWM

Schakel onze hulp in

  +31 30 263 10 00
  sales@teleson.nl

Martin contact opnemen rechts
  • Omschrijf uw vraag

  • Hoe kunnen we u bereiken?

Honeywell V7 en V15 serie
De V-serie microschakelaars zijn de meest gangbare bouwvormen. De V7 serie (tot 10.000.000 schakelingen) heeft minimale bestelhoeveelheden van 100 stuks. De V15 serie (tot 1.000.000 schakelingen) is de goedkopere variant en heeft minimale bestelhoeveelheden van 1000 of 1200 stuks. Samples zijn doorgaans per stuk verkrijgbaar. Beide microswitch series bieden een veelzijdigheid aan schakelsterktes, stroomsterktes, aansluitmogelijkheden, temperatuur bereiken en bedieningsmogelijkheden.

Honeywell SM serie
De SM serie is een miniatuurschakelaar met een mechanische levensduur tot 10.000.000 schakelingen. Deze microswitch serie heeft een breed temperatuurbereik van -54 ºC tot 204 ºC. Verder is deze serie geschikt voor stroomsterktes van 0.1 tot 11A. De SM serie biedt schakelsterktes vanaf 0,06N en schakelafstanden vanaf 0,025 mm. Deze robuuste miniatuurschakelaars zijn ideaal voor veeleisende toepassingen.

Honeywell V15W serie
De V15W serie biedt de meest gebruikte microschakelaar bouwvorm, maar dan waterdicht en stofdicht. De types met aangegoten kabel zijn namelijk IP67 afgedicht. De verschillende uitvoeringen zijn geschikt voor stroomsterktes van 0.1 tot 10A. De V15W microswitch mag wereldwijd worden toegepast en biedt meerdere bedieningsmogelijkheden.

Download hier een overzicht van de verschillende microschakelaars:

Honeywell MICRO SWITCH™ microschakelaars

Wilt u meer informatie over een specifieke serie?
Ga dan naar de download-pagina of neem contact met ons op.

Inschrijven nieuwsbrief