+31 30 263 10 00
Begeleiding van design-in tot after sales Klantspecifieke oplossingen Uitvoerig sample traject

Teleson » Blog » Nieuw systeem in huis: PackshotCreator R3 LT360

Nieuw systeem in huis: PackshotCreator R3 LT360

Geplaatst op: 11 april, 2019

PackshotCreator R3 LT360 systeem Teleson

Al jarenlang de bestseller van PackshotCreator (en wij kunnen het weten).

Teleson heeft lange tijd een bedrijfsonderdeel gehad onder de naam Minifotostudio. Minifotostudio was meer dan 10 jaar Certified Reseller voor PackshotCreator. PackshotCreator/Ortery is wereldwijd marktleider in geautomatiseerde oplossingen voor productfotografie.

Wij zijn ooit met PackshotCreator in contact gekomen toen wij onze eigen producten professioneel wilde fotograferen. Op dat moment heb je twee opties: zelf doen of uitbesteden. Wij kozen voor zelf doen, eerst met een zelfgebouwde fotostudio. Het resultaat was een prima set productfoto’s, maar niet de professionele uitstraling waar we naar op zoek waren. Toen kwam PackshotCreator op ons pad. Met een PackshotCreator kan je zonder fotografiekennis productfoto’s maken waar een productfotograaf jaloers op is. Van het een kwam het ander, waarbij wij van 2007 tot 2019 Certified Reseller van PackshotCreator waren.

Waarom zijn we met Minifotostudio gestopt?

Omdat onze passie bij oplossingen met sensoren en machineveiligheid ligt. In goed overleg zijn we met PackshotCreator een deal overeen gekomen. Zij hebben Minifotostudio overgenomen, inclusief alle voorraden en garanties. Qua kwaliteit staan we nog volledig achter de systemen, dus daarom hebben we een nieuwe PackshotCreator R3 LT360 voor eigen doeleinden.

Honeywell TruStability HSC Teleson PackshotCreator
Honeywell BXA Teleson PackshotCreator

Mocht u interesse hebben in de aanschaf van een PackshotCreator, dan verwijzen wij u graag naar het PackshotCreator hoofdkantoor.
Bent u al in het bezit van een PackshotCreator? Dan is het handig om de volgende links op te slaan:

Deel

Laat een reactie achter