Bel ons via +31 (0)30 263 10 00 of mail naar sales@teleson.nl
http://minifotostudio.mooionline.nl/overzicht/

Pressure transducer

Teleson is uw partner voor druktransducers.

Foto02

Druktransducer

  • Druktransducers van Honeywell Sensing and IoT.
  • Vier productseries, duizenden varianten beschikbaar.
  • Met de MLH serie een drukbereik tot 550 bar.
  • Met de PX3 serie betaalbare druktransducers met een meetbereik tot 46 bar.
  • Minimale bestelhoeveelheden van toepassing (samples uitgezonderd).

Honeywell Druktransducer

Honeywell heeft decennia lange ervaring in druk gerelateerde producten, zo ook met de pressure transducer. Anders dan de board mount druk sensoren is de druktransducer een complete druksensor inclusief behuizing en connectoren. Vaak worden de druktransducers gebruikt in zwaardere industriële omgevingen.

De pressure transducer van Honeywell is toonaangevend in de markt met een Total Error Band van ±2{da99440a7c4fef711966455da5aa355576c50567b8be4756a00cff8680f18280} over een temperatuurbereik van: -40 tot +125 °C. Deze transducer van Honeywell is tril- en schokbestendig. De Honeywell pressure transducer beschikt over een RVS 316 of RVS 304 behuizing, daarmee is de druktransducer geschikt voor gebruik in agressieve stoffen zoals: remvloeistof, koelvloeistof, motorolie, water of perslucht.

iconLees meer

Het signaal van de druktransducer is versterkt en temperatuur gecompenseerd. Met verschillende output signalen, connectoren, druk bereiken en 13 verschillende drukpoorten, kan de Honeywell druk transducer geconfigureerd worden naar de wensen van de klant. Dat is de reden waarom de heavy duty pressure transducers bekend staan om hun uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid, ook op de langere termijn.


Verschillende pressure transducers


Honeywell S&C biedt drie productseries pressure transducers welke in de Honeywell Line Guide verder worden toegelicht. Daarvan is de PX2 series pressure transducer de meest indrukwekkende met ruim 60.000 mogelijke configuraties. De Honeywell PX2 series is een breed platform die in bijna elke drukapplicatie toepasbaar is. De druktransducers is tot IP69K afgedicht en kan absolute, gage en sealed-gage druk meten.

Onze voordelen

Authorized Distributor
 Familiebedrijf sinds 1973 
Specialistisch advies
Klantspecifieke oplossingen
Beste voorwaarden
Samples bij projecten
Interessante alternatieven
Magazijn in Utrecht
Lid van Vereniging FME / CWM

Vraag een specialist

  +31 30 263 10 00
  sales@teleson.nl

Ralf contact opnemen rechts
  • Omschrijf uw vraag

  • Hoe kunnen we u bereiken?

Toepassingen pressure transducer

De pressure transducers hebben een drukbereik van 1 tot 550 bar. Aangezien Honeywell een wereldwijde speler is bieden ze klanten, waar ter wereld dan ook, onmiddellijke ondersteuning en toepassingsexpertise. Enkele voorbeeld applicaties zijn koelingsinstallaties, oliedruk, ventilatie installaties, pneumatiek en airco installaties.

Download hier een overzicht van de verschillende druktransducers:

Honeywell Heavy Duty pressure transducer Line Guide

Wilt u meer informatie over een specifieke serie?
Ga dan naar de download-pagina of neem contact met ons op.

Inschrijven nieuwsbrief