Bel ons via +31 (0)30 263 10 00 of mail naar sales@teleson.nl

Seikom Electronic

Betrouwbare meettechnieken voor luchtstromen en vloeistoffen.

Seikom Electronic: luchtstroom- en vloeistofsensoren

Teleson is een technische handelsonderneming gespecialiseerd in schakel- en sensoroplossingen. Met Seikom Electronic beschikken we over betrouwbare meettechnieken voor luchtstromen en vloeistoffen. Dit Duitse fabricaat is zeer gespecialiseerd en biedt enkel hoogwaardige oplossingen. Seikom Electronic behoort samen met Honeywell Sensing and Control al sinds onze oprichting in 1973 tot ons leveringspakket. Seikom Electronic staat voor de ontwikkeling, productie en verkoop van high-end meettechnieken van luchtstromen en vloeistoffen.

De geschiedenis van Seikom Electronic

Seikom Electronic is een Duits fabricaat. Voorheen maakt ze onderdeel uit van Seidel Electronic. Tegenwoordig is Seikom Electronic zelfstandig en gespecialiseerd in meettechnieken voor luchtstromen en vloeistoffen. Teleson zag al vroeg de toegevoegde waarde van dit fabricaat. Wij zijn daarom al meer dan 40 jaar de trotse distributeur hiervan. 

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer informatie over Seikom Electronic of specifieke oplossingen? Tijdens kantooruren zijn we telefonisch bereikbaar en daarnaast ook per e-mail. Volg ons verder via Twitter en Linkedin.
 
+31 30 263 10 00
sales@teleson.nl
 
   

  • Contactformulier

  • U ontvangt binnen één werkdag een reactie.

Inschrijven nieuwsbrief