Bel ons via +31 (0)30 263 10 00 of mail naar sales@teleson.nl
http://minifotostudio.mooionline.nl/overzicht/

Temperatuursensor

Teleson is uw partner voor temperatuursensoren.

Temperatuursensoren

Temperatuursensoren

  • Temperatuursensoren van Honeywell Sensing and IoT.
  • Meetbereiken van -75ºC tot +500 ºC.
  • Vier categorieën, 30 productseries, honderden varianten beschikbaar.
  • O.a. packaged probes, discrete RTD sensors en packaged RTD sensors.
  • Minimale bestelhoeveelheden van toepassing (samples uitgezonderd).

Temperatuursensor applicaties

Het meten van temperatuur is in vele toepassingen essentieel en daarmee is de temperatuursensor (Engelse term: temperature sensor), metingen van -75°C tot +500°C, essentieel. Wij bieden de temperature sensor van Honeywell Sensing and IoT. Zij bieden een indrukwekkend assortiment sensoren met ongeëvenaarde oplossingen.

De temperatuursensoren zijn noodzakelijk in vele industriële en medische toepassingen. Machines mogen niet oververhit raken. Medische (schoonmaak)apparatuur hebben daarentegen juist minimale temperaturen nodig. Andere toepassingen moeten binnen exacte waardes blijven. Zonder een betrouwbare temperatuursensor kunnen vele applicaties de kwaliteit niet garanderen.

iconLees meer

Met Honeywell Sensing and Control bieden wij oplossingen met hoge precisie en stabiliteit. De temperatuursensor is beschikbaar in verschillende behuizingen en met verschillende aansluitmogelijkheden. Honeywell Sensing and Control heeft met de deze sensor een sterk en flexibel platform ontwikkeld. Voor iedere toepassing is er een passende oplossing.


Temperature sensor voorbeeldtoepassingen:


• Medische apparatuur

• HVAC

• IT

• Kantoor apparatuur

• Luchtvaart en defensie

Onze voordelen

Authorized Distributor
 Familiebedrijf sinds 1973 
Specialistisch advies
Klantspecifieke oplossingen
Beste voorwaarden
Samples bij projecten
Interessante alternatieven
Magazijn in Utrecht
Lid van Vereniging FME / CWM

Vraag een specialist

  +31 30 263 10 00
  sales@teleson.nl

Ralf contact opnemen rechts
  • Omschrijf uw vraag

  • Hoe kunnen we u bereiken?

Temperatuursensor werking

Honeywell’s RTD resistance temperature sensor detectors reageren op veranderingen van temperatuur (temperatuursensor werking). De verandering van weerstand in deze sensor zorgt voor verandering in het uitgangsvoltage. RTD sensors worden vaak gebruikt voor oppervlakte temperatuurmeting op PCB boards.

De temperature probes van Honeywell werken middels een ingebouwde RTD of NTC (negative temperature coefficient). Veelal toegepast in de transport sector voor temperatuur metingen in olie of andere vloeistof. Wilt u meer informatie? Onze specialisten vertellen u graag meer over de temperatuursensor werking.

Honeywell biedt een indrukwekkend scala aan temperatuursensoren:
In de temperatuursensor line guide van Honeywell (bekijk downloads) zijn van elke serie precies de specificaties terug te vinden.

Packaged Temperature Probes:
Worden veelal gebruikt voor metingen in vloeistof, lucht/gas of om oppervlakte temperatuur op te nemen.

Temperatuursensoren worden veel toegepast, vaak in combinatie met andere sensoren. In medische applicaties zien wij regelmatig de combinatie met vochtsensoren. Dit is ook Honeywell Sensing and Control niet ontgaan. Met de Honeywell HumidIcon™ serie bieden we een gecombineerde vocht / temperature sensor. Uniek in zijn soort en de ultieme oplossing waar voorheen twee aparte sensoren werden toegepast. Deze serie illustreert wederom de kracht van Honeywell Sensing and Control. De verschillende temperatuur producten van Honeywell zoals thermosstaatsensoren, RTD’s en vochtsensoren kunnen in één en dezelfde applicatie toegepast worden.

Download hier een overzicht van de verschillende temperatuursensoren:

Honeywell temperatuursensoren

Wilt u meer informatie over een specifieke serie?
Ga dan naar de download-pagina of neem contact met ons op.

Inschrijven nieuwsbrief