Bel ons via +31 (0)30 263 10 00 of mail naar sales@teleson.nl

Veiligheidsschakelaars RVS 316 (IP69K)

Voor veeleisende omgevingen. Met IDEM Safety Switches hebben we het..

Veiligheidsschakelaars RVS 316 (IP69K)

Voor veeleisende omgevingen. Met IDEM Safety Switches hebben we het breedste assortiment roestvrij stalen veiligheidsschakelaars wereldwijd. In deze blog leest u meer over de RVS schakelaars van IDEM.

Verschillende RVS veiligheidsschakelaars

De verschillende RVS veiligheidsschakelaars vormen samen een compleet pakket. Uitermate geschikt voor de voedingsmiddelen-, verpakkings-, farmaceutische- en petrochemische industrie. Kortom voor veeleisende toepassingen. Deze veiligheidsschakelaars van IDEM worden ontworpen en geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor zijn de levertijden kort en kunt u uitgaan van een hoog kwaliteitsniveau. Om levertijden te ondervangen kunt u ook afroeporders overwegen. Teleson denkt hierin graag mee.

OFFERTE AANVRAGENADVIES OP MAAT

Veeleisende omgevingen

Verliezen door machinestilstand worden vaak onderschat. Kies daarom voor de juiste componenten wanneer vocht of agressieve middelen worden gebruikt. Zeker in productieomgevingen kunnen de kosten hoog oplopen wanneer een machine stil komt te staan.

Alle RVS schakelaars zijn voorzien van RVS 316 corrosiebestendige behuizing. Dit is een hoogwaardig type RVS, zuur en zeewaterbestendig. Dankzij de IP69K afdichting is de gehele RVS lijn geschikt voor CIP & SIP reiniging (hogedruk, hoge temperatuur en met schoonmaakmiddelen).

De roestvrij stalen schakelaars hebben een langere levensduur, betere betrouwbaarheid en zijn veelal modulair opgebouwd. Uiteraard met naleving van de laatste normen en standaarden.

Toepassingen:

  • Voedingsmiddelenindustrie
  • Procesindustrie
  • Verpakkingsmachines
  • Transportbanden

 

Bent u op zoek naar een RVS veiligheidsschakelaar voor gebruik in vochtige omgevingen? Neem contact op of lees hier hoe u een gratis sample kunt aanvragen.

Een greep uit onze RVS componenten:

Foto01    Foto04

IDEM Safety Switches staat voor betere betrouwbaarheid, meer functies en duurzaamheid conform de alsmaar toenemen eisen van machineveiligheid

Foto03  Foto02

 

 


Deel dit:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Naam (*)

Uw volledige naam

Emailadres (*)

Used for gravatar.

Website

Link back if you want.

Uw reactie (*)

Inschrijven nieuwsbrief