Teleson Noodstopschakelaar

Veiligheidsbumpers

Onze veiligheidsbumpers zijn ontworpen om personen en machines te beschermen tegen potentieel schadelijke botsingen. Ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn ontworpen om een betrouwbare bescherming te bieden in een breed scala van industriële toepassingen.
ASO-Safety-Solutions-veiligheidsbumpers-Teleson

Waarom Teleson als veiligheidsbumpers partner?

Welk soort veiligheidsbumpers zijn er beschikbaar?

Veiligheidsbumpers zijn er in vele soorten en maten. Er zijn een aantal standaard afmetingen, maar regelmatig wordt er ook gekozen voor klantspecifieke afmetingen. Er is van alles mogelijk, bijvoorbeeld ook met geïntegreerde ultrasoon sensoren. Andere opties zijn varianten geschikt voor buitengebruik.

Op zoek naar specifieke toepassing?Neem contact op met een van onze specialisten. Samen komen we tot de beste oplossing voor jullie situatie.

Interessante feitjes

Keuzemogelijkheden veiligheidslijsten
Wij zijn een verkoop- en advieskantoor gespecialiseerd in veiligheidsschakelaars. Het is onze missie om het voor machinebouwers makkelijk te maken om tot de beste veiligheidsbumpers voor hun toepassing te komen.

In 5 stappen werken we samen van vraagstuk naar lange termijn oplossing. Wij focussen op seriematige toepassingen en lange termijn relaties.

Blijf op de hoogte!

Eens per kwartaal delen we de laatste ontwikkelingen in het vakgebied en onze producten.