Teleson Noodstopschakelaar

Veiligheidslijsten

Onze veiligheidslijsten bieden een effectieve manier om personeel te beschermen tegen potentieel gevaarlijke bewegende delen van machines. Ze zijn ontworpen om een snelle stopreactie te bieden wanneer druk wordt uitgeoefend, waardoor ze een belangrijk veiligheidsinstrument zijn.
ASO-Safety-Solutions-veiligheidslijsten-Teleson

Waarom Teleson als veiligheidslijsten partner?

Welk soort veiligheidslijsten zijn er beschikbaar?

Veiligheidslijsten zijn er in vele soorten en maten. De voornaamste verschillen zijn de hoogte, breedte en manier hoe een veiligheidslijst in een aluminium profiel wordt gemonteerd. Op zoek naar een specifieke veiligheidslijst of hulp nodig bij een veiligheidsvraagstuk? Neem contact op met een van onze specialisten. Samen komen we tot de beste oplossing voor jullie situatie.

Interessante feitjes

Keuzemogelijkheden veiligheidslijsten
Wij zijn een verkoop- en advieskantoor gespecialiseerd in veiligheidsschakelaars. Het is onze missie om het voor machinebouwers makkelijk te maken om tot de beste veiligheidslijsten voor hun toepassing te komen. In 5 stappen werken we samen van vraagstuk naar lange termijn oplossing. Wij focussen op seriematige toepassingen en lange termijn relaties.

Blijf op de hoogte!

Eens per kwartaal delen we de laatste ontwikkelingen in het vakgebied en onze producten.