Teleson Noodstopschakelaar

Veiligheidsmatten

Onze veiligheidsmatten zijn ontworpen om een veilige werkomgeving te creëren door het automatisch stoppen van machines bij betreding. Ze zijn robuust en duurzaam, ideaal voor gebruik in een verscheidenheid van industriële omgevingen.
ASO-Safety-Solutions-SENTIR-mat-veiligheidsmat-Teleson

Waarom Teleson als veiligheidsmatten partner?

Welk soort veiligheidsmatten zijn er?

Veiligheidsmatten zijn er in vele soorten en maten. Er zijn een aantal standaard afmetingen, maar in verreweg de meeste gevallen wordt gekozen voor klantspecifieke afmetingen. Er is van alles mogelijk, dus bijvoorbeeld ook rond matten. Andere opties zijn meerde schakelzones of geïntegreerde LEDs.

Op zoek naar een specifieke veiligheidsmat of hulp nodig bij een veiligheidsvraagstuk? Neem contact op met een van onze specialisten. Samen komen we tot de beste oplossing voor jullie situatie.

Interessante feitjes

Keuzemogelijkheden veiligheidsmatten
Wij zijn een verkoop- en advieskantoor gespecialiseerd in veiligheidsschakelaars. Het is onze missie om het voor machinebouwers makkelijk te maken om tot de beste veiligheidsmatten voor hun toepassing te komen.

In 5 stappen werken we samen van vraagstuk naar lange termijn oplossing. Wij focussen op seriematige toepassingen en lange termijn relaties.

Blijf op de hoogte!

Eens per kwartaal delen we de laatste ontwikkelingen in het vakgebied en onze producten.