Bel ons via +31 (0)30 263 10 00 of mail naar sales@teleson.nl
http://minifotostudio.mooionline.nl/overzicht/

Voetschakelaar

Teleson is uw partner voor voetschakelaars.

Voetschakelaar

Industriële en medische voetschakelaars

  • Voetschakelaars van Linemaster Switch Corporation.
  • Twee categorieën (industrieel en medisch), honderden varianten beschikbaar.
  • Amerikaanse marktleider in voetschakelaars.
  • In Europa onderdeel van Honeywell Sensing and IoT.
  • Minimale bestelhoeveelheden van toepassing (samples uitgezonderd).

Voetschakelaar mogelijkheden

Teleson is de distributeur en importeur van Linemaster Switch Corporation, de Amerikaanse marktleider. Met Linemaster bieden we een breed leveringspakket industriële en medische voetschakelaars. Het assortiment varieert van betaalbare voetschakelaars tot draadloze meervoudige voetschakelaars. Voor voetschakelaars bent u dus aan het juiste adres. Enkele voorbeelden zijn pneumatische, industriële, medische, elektrische, potentiometer en dubbele voetschakelaars.

iconLees meer

Het robuuste ontwerp garandeert functionaliteit en veilige bediening. Naast de standaard voetschakelaars zijn er vele keuzemogelijkheden. Types met of zonder beschermkap. Beschikbaar met onder andere SPST, SPDT, DPDT, momentary of maintained. Eén, twee of drietraps voetschakelaars om meerdere functies te koppelen aan de voetschakelaar.


Wereldwijd heeft Linemaster wellicht het breedste leveringspakket. Het assortiment bestaat uit meer dan 500 voetschakelaars. Bekijk hieronder een greep uit het assortiment.

Onze voordelen

Authorized Distributor
 Familiebedrijf sinds 1973 
Specialistisch advies
Klantspecifieke oplossingen
Beste voorwaarden
Samples bij projecten
Interessante alternatieven
Magazijn in Utrecht
Lid van Vereniging FME / CWM

Schakel onze hulp in

  +31 30 263 10 00
  sales@teleson.nl

Martin contact opnemen rechts
  • Omschrijf uw vraag

  • Hoe kunnen we u bereiken?

Medische en industriële voetschakelaar

Met Linemaster Switch Corporation bieden we een breed aanbod van de voetschakelaar. De voetschakelaars van Linemaster Switch Corporation zijn te verdelen in medische en industriële varianten. De medische voetschakelaar voor toepassingen die een uitzonderlijke kwaliteit vragen. De medische varianten zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten, van een eenvoudig plastic model tot robuuste explosieveilige varianten. Houd je handen vrij en gebruik een voetschakelaar. De industriële lijn biedt robuustere voetpedalen. Als extra veiligheid kan er voor een beschermkap worden gekozen. Hiermee kan je de voet beschermen en wordt voorkomen dat men per ongeluk op de schakelaar gaat staan.

Wist u dat…
Wij ook voetschakelaars van ASO Safety Solutions in het assortiment hebben? Hieronder enkele voorbeelden. Het mooie van een ASO voetpedaal is dat er geen bewegende delen zijn. Vraag een van de productspecialisten naar de mogelijkheden.

Linemaster AQUILINE footswitch

De AQUILINE serie is een betaalbare footswitch. De instapmodellen zijn IP20 afgedicht, maar er zijn ook types met IP68 afdichting. Verdere mogelijkheden zijn onder andere kunststof of gegoten behuizing, verschillende kleuren, stroomsterktes, 1 of 2-polige uitvoeringen en een dubbele footswitch. De AQUILINE footswitch is een eenvoudige footswitch en wordt ingezet voor een veelzijdigheid aan toepassingen. Download hier de AQUILINE datasheet.

Linemaster EXECUTIVE footswitch

De EXECUTIVE footswitch van Linemaster is een van de meest verkochte varianten. Niet gek, mede door de prijs/kwaliteit en dubbele functie. Dit model wordt veel ingezet bij apparaten of machines die in meerdere richtingen bewegen (vooruit en achteruit schakelaar). De metalen behuizing is robuust en IP20 afgedicht. In de datasheet zijn alle specificaties terug te vinden. Download hier de datasheet.

Download hier een overzicht van de verschillende voetschakelaars:

Linemaster aquiline (low-budget)
Linemaster CLIPPER (heavy duty)
Linemaster EXECUTIVE (heavy duty-kantel)
Linemaster TREADLITE II (heavy duty-compact)
Linemaster WIRELESS (draadloos)

Wilt u meer informatie over een specifieke serie?
Ga dan naar de download-pagina of neem contact met ons op.

Inschrijven nieuwsbrief