Heeft u een vraag?

Teleson » Blog » 1-op-1 alternatieven voor Honeywell ultrasoon sensoren

1-op-1 alternatieven voor Honeywell ultrasoon sensoren

Geplaatst op: 10 oktober, 2019

Honeywell ultrasoonsensoren PIL ultrasoonsensoren Teleson

PIL Sensoren: dezelfde sensoren alleen een andere sticker.

Honeywell Sensing and IoT is een paar jaar geleden gestopt met de ultrasoon sensoren. De reden was dat de sensoren niet zelf werden gemaakt, maar brandlabel door PIL Sensoren. Deze informatie was bij veel distributeurs onbekend, maar door de lange samenwerking van Teleson weten wij vaak net iets meer.

Toen Honeywell er officieel mee was gestopt hebben wij contact opgenomen met PIL Sensoren. Op basis van onze samenwerking met Honeywell en brede klantenkring zijn we toen ook Authorized Distributor geworden van PIL Sensoren. We hebben goede afspraken gemaakt, waardoor we onze klanten nog beter van dienst zijn. De prijzen zijn lager, de levertijden zijn sneller en we zijn veel flexibeler door korte communicatielijnen.

Een voorbeeld van een Honeywell ultrasoon sensor is de 942-M0A-2D-1G1-220S. Voor alle Honeywell artikelnummers die beginnen met 940, 941, 942, 943, 944, 945, 946, 947, 948, 949 en 953 hebben we alternatieven beschikbaar. In de basis dezelfde sensoren, alleen een andere sticker. Bij een offerte voegen wij ook de datasheets toe, zodat u de specificaties zelf kunt controleren.

Zoekt u een Honeywell ultrasoon sensor voor de vervangingsmarkt? Stuur dan een e-mail naar sales@teleson.nl en u ontvangt een passende offerte inclusief datasheet.
 

Deel

Blijf op de hoogte!
Schrijf u in en ontvang eens per kwartaal een algemene nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.