Veiligheidsschakelaars van Teleson
Home > Sensoren > Schakelaars

Schakelaars

Onze schakelaars bieden uitmuntende prestaties en een snelle respons. Gemaakt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, ze zijn een essentieel onderdeel van elke geavanceerde technologische oplossing.
Honeywell-Sensing-and-IoT-EX-schakelaars-Teleson
Ontdek de betrouwbare ATEX schakelaars (explosieveilig) van topmerken bij Teleson. Kwaliteit, leverbetrouwbaarheid & optimale prijs-kwaliteitverhouding voor toepassingen.
Eindschakelaars van Teleson
Ontdek de betrouwbare eindschakelaars van topmerken bij Teleson. Kwaliteit, leverbetrouwbaarheid & optimale prijs-kwaliteitverhouding voor toepassingen.
Honeywell-Sensing-and-IoT-microschakelaars-Teleson
Ontdek de betrouwbare microschakelaars van topmerken bij Teleson. Kwaliteit, leverbetrouwbaarheid & optimale prijs-kwaliteitverhouding voor microschakelaars.
Honeywell-Sensing-and-IoT-paneelschakelaars-Teleson
Ontdek de perfecte paneelschakelaars voor jouw toepassing. Teleson biedt kwaliteit, betrouwbaarheid en maatwerk in paneelschakelaars.
Ontdek de robuuste en betrouwbare tuimelschakelaars van Teleson, ideaal voor bedieningspanelen in industrie en transport.
Linemaster-voetschakelaars-Teleson
Ontdek de betrouwbare voetschakelaars van topmerken bij Teleson. Kwaliteit, leverbetrouwbaarheid & optimale prijs-kwaliteitverhouding voor voetschakelaars.

Een toepassing slimmer,
veiliger of beter maken?

Blijf op de hoogte!

Eens per kwartaal delen we de laatste ontwikkelingen in het vakgebied en onze producten.