+31 30 263 10 00
Begeleiding van design-in tot after sales Klantspecifieke oplossingen Uitvoerig sample traject

Teleson is een verkoop- en advieskantoor. Wij zijn gespecialiseerd in sensoroplossingen en machineveiligheid.

Wij zijn er om uw toepassing slimmer, betrouwbaarder en veiliger te maken. Bij Teleson focussen wij op seriematige toepassingen en lange termijn relaties. Klik hier voor onze productgroepen en klik hier voor onze merken. Schakel ons in voor specialistisch advies, klantspecifieke oplossingen, samples voor testdoeleinden of interessante alternatieven. Zie ons als een verlengstuk van uw organisatie, want wij zijn er voor u.

Onze missie

Een partner zijn voor onze relaties in vraagstukken met seriematige sensoroplossingen en machineveiligheid.
We bieden begeleiding van design-in tot after sales. We helpen in uw zoektocht naar de beste oplossing voor uw situatie.
Daarbij komen we tot unieke oplossingen en denken we mee voor optimale leverbetrouwbaarheid.
Teleson focust op de lange termijn en zoekt altijd naar een win-win. Wij maken uw toepassing slimmer, betrouwbaarder en veiliger.

Waarom kiezen klanten voor ons?

Specialistisch advies

Ons team bestaat uit specialisten met jarenlange ervaring en relevante kennis. Wij denken graag mee en zoeken de beste oplossing voor uw situatie.

Magazijn in Utrecht

In ons eigen magazijn hebben wij duizenden producten op voorraad. Dit betreffen gereserveerde voorraden voor klanten, maar ook onze meest verkochte producten.

Klantspecifieke oplossingen

Samenwerken heeft de hoogste prioriteit. Wij gaan altijd op zoek naar een passende oplossing voor u. Hiervoor werken we intensief met onze merken en partners.

Interessante alternatieven

Onze merken bieden de meest betrouwbare en nauwkeurige producten. Wij helpen u graag bij het vinden van een alternatief, bijvoorbeeld voor druksensoren.

Uitgebreid sample traject

Tijdens ontwerptrajecten stellen wij gratis samples beschikbaar. Geen administratie en kosten, maar uw volledige focus op het testen en beoordelen van uw toepassing.

Wereldwijd concurrerend

Bij Teleson ontvangt u de beste voorwaarden. Dit kan door onze positie als Authorized Distributor. Daag ons gerust uit en laat de praktijk het uitwijzen.

Authorized Distributor

Wij zijn Autorized Distributor van high-end fabricaten zoals Honeywell Sensing and IoT en IDEM Safety Switches. Door de juiste connecties krijgen wij meer voor elkaar.

Familiebedrijf sinds 1973

Wij kijken naar de lange termijn en bieden constructieve oplossingen. Bij Teleson hechten wij vooral waarde aan duurzame relaties, vertrouwen en win-win.

Branches waarin wij actief zijn

Industrial

Transportation

Medical

Smart Solutions

Food & Agri

Safety Solutions

Ons team

Voor vrijwel ieder vraagstuk hebben wij een oplossing. De basis van ons succes? Goed luisteren, de juiste vragen stellen en meedenken. Ons advies is gericht op de techniek, maar ook op kostenbeheersing. Op deze manier bent u verzekerd van de beste oplossing voor uw toepassing.

Ralf de Hamer
  • Ralf de Hamer
André de Hamer
  • André de Hamer
Martin Spruijt
  • Martin Spruijt
Bert de Boer
  • Bert de Boer
Suzie de Hamer
  • Suzie de Hamer
  • Willem Mandemakers (foto volgt)

Onze merken