Teleson is gespecialiseerd in oplossingen voor sensoren en machineveiligheid. Wij zijn uw partner voor sensoren, schakelaars, machineveiligheid en machine afschermingen. Ons team maakt uw toepassing slimmer, betrouwbaarder en veiliger. Wij begeleiden u vanaf het ontwerptraject tot de nazorg. Kwalitatief behoren onze producten tot de beste in de markt en qua service willen wij alleen het beste voor u.

Onze missie

Een partner zijn in vraagstukken waarin sensoren of machineveiligheid de oplossing bieden. Verder laten zien dat kwaliteit, uitstekende service en de beste voorwaarden samen kunnen gaan. Wij denken mee met onze klanten en bieden ook klantspecifieke oplossingen.

Waarom kiezen klanten voor ons?

Specialistisch advies

Ons team bestaat uit specialisten met jarenlange ervaring en relevante kennis. Wij denken graag mee en zoeken de beste oplossing voor uw situatie.

Magazijn in Utrecht

In ons eigen magazijn hebben wij duizenden producten op voorraad. Dit betreffen gereserveerde voorraden voor klanten, maar ook onze meest verkochte producten.

Klantspecifieke oplossingen

Samenwerken heeft de hoogste prioriteit. Wij gaan altijd op zoek naar een passende oplossing voor u. Hiervoor werken we intensief met onze merken en partners.

Authorized Distributor

Wij zijn Autorized Distributor van o.a. Honeywell Sensing and IoT, IDEM Safety Switches en Protec. Bij ons ontvangt u de beste voorwaarden en bespaart u tijd.

Beste voorwaarden

Bij Teleson ontvangt u de beste voorwaarden. Dit kan door onze positie als Authorized Distributor. Daag ons gerust uit en laat de praktijk het uitwijzen.

Interessante alternatieven

Onze merken bieden de meest betrouwbare en nauwkeurige producten. Wij helpen u graag bij het vinden van een alternatief, bijvoorbeeld voor druksensoren.

Samples bij projecten

Tijdens ontwerptrajecten stellen wij gratis samples beschikbaar. Geen administratie en kosten, maar uw volledige focus op het testen en beoordelen van uw toepassing.

Familiebedrijf sinds 1973

Wij kijken naar de lange termijn en bieden constructieve oplossingen. Bij Teleson hechten wij vooral waarde aan duurzame relaties, vertrouwen en win-win.

Branches waarin wij actief zijn

Industrial

Transportation

Medical

Smart Solutions

Food & Agri

Safety Solutions

Ons team

Voor vrijwel ieder vraagstuk hebben wij een oplossing. De basis van ons succes? Goed luisteren, de juiste vragen stellen en meedenken. Ons advies is gericht op de techniek, maar ook op kostenbeheersing. Op deze manier bent u verzekerd van de beste oplossing voor uw toepassing. Teleson is op zoek naar een commerciële topper (minimaal 32 uur) om ons team te versterken!

Ralf de Hamer
  • Ralf de Hamer
André de Hamer
  • André de Hamer
Martin Spruijt
  • Martin Spruijt
Guus Geerlings
  • Guus Geerlings
Suzie de Hamer
  • Suzie de Hamer
Bert de Boer
  • Bert de Boer

Onze merken