Bel ons via +31 (0)30 263 10 00 of mail naar sales@teleson.nl

Over ons

Your Sensor & Safety Partner

Wat wij doen

Teleson maakt de toepassingen van haar klanten slimmer, betrouwbaarder en veiliger. Wij zijn uw partner voor Sensoren, Schakelaars, Machineveiligheid en Machine afschermingen. Teleson biedt specialistisch advies, kwalitatieve producten, samples, interessante alternatieven en uitstekende voorwaarden. Wij zijn een familiebedrijf en denken aan de lange termijn. Ons team denkt graag mee om voor u tot de beste oplossing te komen.

Teleson is Authorized Distributor van meerdere merken, waaronder Honeywell Sensing and IoT en IDEM Safety Switches. Al onze merken beschikken over kwalitatieve producten met unieke eigenschappen. Onze missie is laten zien dat specialisme, kwaliteit, service en uitstekende voorwaarden wel degelijk samengaan. Daarnaast laten we zien dat we klantgericht werken en unieke oplossingen bieden. Teleson is meer dan een gewone leverancier en denkt graag met u mee.
Bel ons via +31 (0)30 263 1000 Stuur een e-mail naar sales@teleson.nl Ontvang een vrijblijvende offerte

Voordelen voor Engineers

Specialistisch advies door relevante markt- en productkennis
Korte lijnen met de specialisten bij onze merken
Gratis samples bij interessante projecten
Klantspecifieke oplossingen in samenwerking met onze merken
Interessante alternatieven met unieke eigenschappen

Voordelen voor Inkopers

Bij grotere aantallen en orderwaardes gegarandeerd de beste voorwaarden
Teleson is Authorized Distributor (hoogste level) van onze merken
Snelste levertijd af fabriek, aangezien er direct contact is
Magazijn in Utrecht, dus geen importkosten of andere onverwachte kosten
Afroeporders in overleg: voordeel van prijs en gereserveerde voorraden

Laat u adviseren door een productspecialist

Teleson laat zien dat specialisme, kwaliteit, service en goede voorwaarden wel degelijk samengaan. Wij denken graag mee.

Waarom kiezen klanten voor Teleson?

Specialistisch advies

Ons team bestaat uit specialisten en technici met relevante productkennis. Wij denken altijd mee en zoeken naar de beste oplossing voor u.

Samples bij projecten

Wij stellen gratis samples beschikbaar tijdens ontwerptrajecten. Geen administratie en kosten, maar uw volledige focus op het testen en beoordelen.

Magazijn in Utrecht

Wij hebben duizenden sensoren en schakelaars op voorraad. Vraag ook naar afroeporders en contracten om uw eigen voorraad te minimaliseren.

Klantspecifieke oplossingen

Wij werken intensief samen met onze merken en assemblagepartners. Op basis van uw wensen gaan wij op zoek naar een passende (sensor of schakel)oplossing.

Interessante alternatieven

Onze merken behoren tot de top van de markt. Faalt uw huidige sensor of bent u ontevreden over de prijs? Schakel ons in en wij bieden een alternatief.

Familiebedrijf sinds 1973

Al sinds 1973 uw B2B partner. Wij zijn een familiebedrijf en kijken altijd naar de lange termijn. Wij zijn meer dan een gewone leverancier.

Authorized Distributor

Wij zijn de distributeur en importeur van onze merken. U verliest geen tijd en marge aan tussenhandel. Altijd de beste prijs en snelste levertijd af fabriek.

Beste voorwaarden

Wij bieden de beste voorwaarden. Dit kan door onze positie als Authorized Distributor in combinatie met onze flexibele organisatie. Daag ons gerust uit.

Lid van Vereniging FME/CWM

Wij zijn al tientallen jaren lid van de vereniging FME/CWM. Tevens hanteren wij de algemene voorwaarden hiervan. Wij zijn meer dan alleen uw componenten specialist.

Ons team

Inschrijven nieuwsbrief