Honeywell Sensing Solutions
Home > Blog > Teleson is uw partner voor Honeywell Sensing and IoT

Teleson is uw partner voor Honeywell Sensing and IoT

Geschreven door Teleson

Honeywell Authorized Distributor sinds 1973

Teleson is al sinds 1973 Authorized Distributor van Honeywell Sensing and IoT. Middels deze blog willen wij u informeren over veranderingen door de jaren heen.

 

Minimale bestelhoeveelheden en levertijden af fabriek

De laatste jaren heeft Honeywell redelijk veel wijzigingen doorgevoerd met betrekking tot verhoogde minimale bestelhoeveelheid en levertijden. Waar u voorheen veel producten per stuk kon kopen, is dat tegenwoordig meestal niet meer van toepassing. Aanvullend zijn veel levertijden aangepast naar meer dan 10 weken. Heeft u dus kleine aantallen snel nodig? Dan wordt dit steeds lastiger, aangezien wij een beperkt assortiment op voorraad houden.

 

Teleson en Honeywell Sensing and IoT

Teleson is een Authorized Distributor met een speciale functie in de keten. Wij creëren New Business en richten ons op bedrijven die de producten seriematig toepassen. Een aantal voorbeelden zijn bijvoorbeeld druksensoren in medische apparatuur, sleutelschakelaars in voertuigen en eindschakelaars op afsluiters. De bedrijven die onze producten seriematig toepassen zijn onze doelgroep en focus, omdat wij hierin de meeste toegevoegde waarde bieden. In deze trajecten kunnen we tijdig plannen, waardoor de levertijden doorgaans geen probleem zijn. Dan bieden wij onder andere:

  • Specialistisch advies in het ontwerptraject
  • Gratis samples voor testdoeleinden
  • Speciale projectprijzen (wereldwijd geregistreerd)
  • Jaarorders, gereserveerde voorraden en veiligheidsvoorraden

 

Teleson + Honeywell Sensing and IoT = Good & Cheap

Een mooi voorbeeld wat u misschien eerder voorbij heeft zien komen is de afbeelding van ‘good, cheap, fast’. Teleson valt in de categorie goed en goedkoop, doorgaans wel voor langere trajecten. De benodigde tijd gaat onder andere zitten in het ontwerptraject, producten opzetten, samples produceren, projectprijzen aanvragen, prototypes, 0-series, productieaantallen produceren etc.

Heeft u een interessant vraagstuk waarin één van onze productgroepen voor u als oplossing kan dienen? Bel of mail ons en wij laten graag zien hoe wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Teleson, sinds 1973 uw partner voor vraagstukken met betrekking tot sensoren en veiligheidsschakelaars.

Deel dit bericht met je netwerk

Het Teleson-stappenplan van vraagstuk naar betrouwbare oplossing