Teleson Druksensoren
Home > Sensoren > Druksensoren > Druksensoren

Betrouwbare druksensoren voor de nauwkeurige toepassingen

Ben je afhankelijk van nauwkeurige en betrouwbare druksensoren? Of het nu gaat om medische ademhalingsapparaten, vacuüm verpakkingsmachines of andere apparaten en machines, het meten van de druk is vaak essentieel voor de betrouwbaarheid van de toepassing. Teleson is dé partner voor alle uitdagingen op het gebied van drukmetingen.
Honeywell Sensing and IoT druksensoren Teleson

Waarom Teleson als sensor partner?

De rol van druksensoren

De rol van druksensoren is onmisbaar in de maakindustrie, ze meten namelijk de druk in een systeem en leveren zo waardevolle data. Deze informatie is vaak essentieel om bijvoorbeeld processen bij te sturen. Denk aan een ademhalingsapparaat in de medische sector, waarbij het meten van de juiste druk van levensbelang kan zijn. Of een vacuümverpakkingsmachine in de industrie, die zonder een nauwkeurige drukmeting niet weet wanneer het verpakkingsproces moet stoppen.

Een defecte of onnauwkeurige druksensor kan leiden tot gevaarlijke situaties en kan de efficiëntie van het proces verlagen. Het doel van druksensoren is daarom om altijd specifieke en betrouwbare drukdata beschikbaar te hebben. De kracht van deze data ligt in de precisie, waardoor fabrikanten efficiënter en effectiever kunnen werken.Teleson weet precies bij welke toepassing een geschikte druksensor past:

Honeywell-Sensing-and-IoT-TruStability-druksensor-Teleson

 • Meeste opties
 • Stabiliteit op termijn
 • Beste nauwkeurigheid

Honeywell-Sensing-and-IoT-Basic-druksensor-Teleson

 • 5000+ op jaarbasis
 • Veel mogelijkheden
 • Wet-Wet mogelijkheid

Honeywell-Sensing-and-IoT-20PC-druksensor-Teleson

 • Al meer dan 30 jaar
 • Uniek en gepatenteerd
 • Ideaal bij vloeistoffen

Honeywell-Sensing-and-IoT-MicropPressure-druksensor-Teleson

 • 25.000+ op jaarbasis
 • 5×5 mm footprint
 • Tot 1,5 %FSS TEB

“Een klant met een manuele vacuüm verpakkingsmachine, waarbij je zelf de tijd moest bepalen, vroeg ons voor een oplossing om dit proces te automatiseren. We stelden voor om een druksensor te integreren in het systeem, waardoor de machine automatisch kon worden gestopt wanneer het gewenste punt was bereikt. Zo verbeterden we voor hen de productiviteit en konden we ook de nauwkeurigheid en consistentie van het proces garanderen. De klant bespaarde aanzienlijk op tijd en kosten!"

Breedste assortiment druksensoren van Honeywell

We zijn Authorized Distributor van gerenommeerd merk Honeywell Advanced Sensing Technologies en hebben waarschijnlijk het breedste assortiment druksensoren wereldwijd. Van druksensoren voor printplaatmontage tot druktransducers met connector en schroefaansluitingen. Deze sensoren zijn niet alleen extreem nauwkeurig, maar bijvoorbeeld ook geschikt voor vloeistoffen en hebben verschillende mogelijkheden voor klantspecifieke kalibraties.
Honeywell Sensing Solutions

Druksensoren in de praktijk

Teleson richt zich op verschillende sectoren, waaronder de medische sector, high-tech industrie, industrieel en machinebouwers. In elke sector worden druksensoren gebruikt voor specifieke toepassingen en uitdagingen. In de medische sector bijvoorbeeld, worden druksensoren gebruikt in apparaten om de ademhaling te meten. In de industrie zijn druksensoren onmisbaar voor bijvoorbeeld vloeistofdrukken. Een ander voorbeeld is het gebruik van druksensoren om de inhoud van een tank te bepalen.
Teleson Ventilatormachines

Druksensoren van Teleson

Teleson is een familiebedrijf dat trots is op zijn jarenlange ervaring in hoogwaardige druksensoren en uitstekende klantenservice. Bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare en nauwkeurige druksensoren kunnen profiteren van de deskundige begeleiding, betrouwbare producten en aanvullende services van Teleson.

Kwalitatieve producten

Teleson biedt enkel kwalitatieve druksensoren van gerenommeerde merken. Hierdoor garanderen we de betrouwbaarheid van de producten voor de meest veeleisende toepassingen.

Meedenken voor optimale leverbetrouwbaarheid

Het team van Teleson denkt graag mee over de beste oplossingen voor elke specifieke situatie. Ze richten zich op het waarborgen van een optimale leverbetrouwbaarheid en zorgen ervoor dat productieprocessen zo min mogelijk hinder ondervinden.

Afroeporders en veiligheidsvoorraden

Om ervoor te zorgen dat bedrijven altijd voldoende druksensoren beschikbaar hebben, biedt Teleson afroeporders en veiligheidsvoorraden aan. Hierdoor kan er snel geschakeld worden bij veranderende behoeften en is er zekerheid van een constante aanvoer.

Passende alternatieven en toepassingsadvies

Wanneer Teleson weet welke druksensoren momenteel worden gebruikt, kunnen ze passende alternatieven voorstellen. Daarbij kijken ze ook naar de toepassing, zodat ze mogelijk een ander type kunnen aanbevelen dat prijstechnisch interessanter is. Teleson's focus ligt op partijen die seriematig minimaal honderdtallen en duizendtallen druksensoren op jaarbasis gebruiken.

Partner in slimme sensoroplossingen
Start het met optimaliseren van processen en verhoog de efficiëntie met ons brede assortiment aan druksensoren!

Ontdek vandaag nog hoe Teleson jouw bedrijf kan helpen met betrouwbare en nauwkeurige druksensoren.
Teleson Team

Waar te beginnen met zoeken?

Er zijn meerdere factoren van belang om het juiste type druksensor te selecteren. Start alvast met deze handige vragenlijst en neem contact met ons op:
Volg Teleson op LinkedIn voor meer handige tips & tricks »

Tips voor succes

Ontvang elke eerste dinsdag van de maand tips en inzichten voor maakbedrijven rechtstreeks in je inbox.