Veiligheidsschakelaars van Teleson
Home > Sensoren > Schakelaars > Eindschakelaars

Eindschakelaars: betrouwbare en kwalitatieve oplossingen voor de maakindustrie

Op zoek naar betrouwbare en kwalitatieve eindschakelaars voor machines, apparaten of andere toepassingen? Worden de eindschakelaars seriematig gebruikt (meer dan 50 op jaarbasis)? Teleson ondersteunt in de zoektocht naar de juiste oplossing voor industriële toepassingen met een perfecte balans tussen prijs en kwaliteit!
Eindschakelaars van Teleson

Waarom Teleson als sensor partner?

Verschillende soorten eindschakelaars voor diverse toepassingen

Eindschakelaars, ook bekend als limit switches, standschakelaars of rolschakelaars, zijn essentiële componenten voor het detecteren van de aanwezigheid of afwezigheid van objecten. Ze worden veelvuldig gebruikt in de industrie en machinebouw, bijvoorbeeld in roltrappen, frituurinstallaties en afsluiters. Bij Teleson bieden we een breed assortiment aan eindschakelaars, waaronder standaard eindschakelaars en veiligheidseindschakelaars, met verschillende formaten, afdichtingsniveaus en schakelkoppen. Onze eindschakelaars staan bekend om hun robuuste en betrouwbare ontwerp, en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Honeywell-LSA1A-eindschakelaar-Teleson

 • Heavy Duty
 • Van -12 tot 121℃
 • Beschikbaar in RVS

Honeywell-NGCMA10AX01C-eindschakelaar-Teleson

 • Compact
 • Van -25 tot 75℃
 • Vele opties

Honeywell-GLAB20A1B-eindschakelaar-Teleson

 • Compact
 • Van -40 tot 85℃
 • Meest verkocht

Honeywell-GLLC01A1B-eindschakelaar-Teleson

 • Low budget
 • Van -10 tot 80℃
 • Grotere aantallen

“Een klant gebruikte een vergelijkbare eindschakelaar van een ander merk, welke een forse prijsverhoging doorvoerde. Wij vonden een alternatief voor een betere prijs en hebben tegelijkertijd het proces ingericht voor optimale leverbetrouwbaarheid. We zijn pas tevreden als we dit verschil voor onze klanten kunnen maken!"

Topmerken: Honeywell MICROSWITCH™ en IDEM Safety Switches

Bij Teleson zijn we trots op de merken die we vertegenwoordigen als Authorized Distributor. Wij verkopen dan ook eindschakelaars van topmerken als Honeywell MICROSWITCH™ en IDEM Safety Switches. Beide merken zijn bekend om hun betrouwbaarheid en kwaliteit.
Honeywell Sensing and IoT
IDEM Safety Switches

Betrouwbare eindschakelaars verhogen de machineveiligheid

Betrouwbare eindschakelaars zijn essentieel om machines op een veilige en efficiënte manier te laten werken. Zo geven ze informatie over de aanwezigheid of afwezigheid van een object, zoals een deur, luik of product. Met deze informatie kunnen machines automatisch stoppen of starten, afhankelijk van de situatie, om ongelukken of beschadigingen te voorkomen.
Bij Teleson begrijpen we het belang van machineveiligheid en daarom bieden we uitgebreide ondersteuning in het leveren van eindschakelaars van gerenommeerde merken die helpen bij het creëren van een veilige werkomgeving voor medewerkers. Bovendien zijn onze eindschakelaars ontworpen om aan de strengste veiligheidseisen te voldoen en beschikbaar met veiligheidscontacten, wat een extra beveiligingslaag biedt voor situaties waar dit een eis is.

Eindschakelaars zijn veelzijdige en betrouwbare oplossingen die in diverse sectoren worden toegepast, zoals in onderstaande voorbeelden:

Teleson Roltrappen

Roltrappen

In roltrappen worden eindschakelaars gebruikt om te detecteren of alle platen aanwezig zijn. De sensor draagt hierin bij aan de veiligheid van de gebruikers en zorgt voor een soepele werking van de installatie.
Teleson Frituurinstallaties

Frituurinstallaties

Bij frituurinstallaties zijn eindschakelaars essentieel om te bepalen of de afvoer gesloten is. Zo worden ongelukken en schade aan de apparatuur voorkomen.
Teleson Afsluiters

Afsluiters

In afsluitsystemen helpen eindschakelaars te bepalen of een klep open of gesloten is. Hierdoor wordt het proces nauwkeurig gecontroleerd en de efficiëntie van de installatie verbeterd.

Eindschakelaars van Teleson

Als familiebedrijf zijn we trots op onze jarenlange ervaring in hoogwaardige eindschakelaars en uitstekende klantenservice. Profiteer van onze deskundige begeleiding, betrouwbare producten en concurrerende prijzen!

Kwalitatieve producten

Wij bieden enkel kwalitatieve eindschakelaars van gerenommeerde merken. Hierdoor garanderen wij de betrouwbaarheid van onze producten voor de meest veeleisende toepassingen.

Meedenken voor optimale leverbetrouwbaarheid

Ons team denkt graag mee over de beste oplossingen voor elke specifieke situatie. We richten ons op het waarborgen van een optimale leverbetrouwbaarheid en zorgen ervoor dat productieprocessen zo min mogelijk hinder ondervinden.

Afroeporders en veiligheidsvoorraden

Om ervoor te zorgen dat bedrijven altijd voldoende eindschakelaars beschikbaar hebben, bieden we afroeporders en veiligheidsvoorraden aan. Hierdoor kan er snel geschakeld worden bij veranderende behoeften en is er zekerheid van een constante aanvoer.

Passende alternatieven en toepassingsadvies

Wanneer we weten wat de situatie is en welk product momenteel wordt gebruikt, kunnen we een passend alternatief voorstellen. Daarbij bekijken we ook de toepassing, zodat we mogelijk een ander type kunnen aanbevelen dat prijstechnisch interessanter is. Onze focus ligt op partijen die seriematig minimaal tientallen of honderdtallen eindschakelaars op jaarbasis gebruiken.

Partner in slimme sensoroplossingen
Geïnteresseerd in het verkennen van onze eindschakelaar oplossingen? Bij Teleson begrijpen we de uitdagingen die fabrikanten van machines en apparaten tegenkomen bij het vinden van betrouwbare en kosteneffectieve eindschakelaaroplossingen. Onze experts staan klaar om te helpen bij het vinden van de juiste eindschakelaar voor elke toepassing. Samen kunnen we de optimale combinatie van prijs en kwaliteit bereiken!
Teleson Team

Waar te beginnen met zoeken?

Er zijn meerdere factoren van belang om het juiste type eindschakelaar te selecteren. Start alvast met deze handige vragenlijst en neem contact met ons op:
Volg Teleson op LinkedIn voor meer handige tips & tricks »

Blijf op de hoogte!

Elke eerste dinsdag van de maand sturen wij een e-mail met daarin tips voor maakbedrijven. Wil je deze ook ontvangen?